Tommy Hilfiger Parfume

Det blå, hvide og røde logo er kendt over hele verden, især for sit elegante og stilbevidste design. Et design som Tommy Hilfiger om nogen har formået at videreføre til Tommy Hilfiger parfumer. Duft-serien byder på friske og lækre dufte til både mænd og kvinder og der findes en Tommy Hilfiger parfume for en hver smag - mon ikke alle kender Tommy Boy og Tommy Girl? Du kan også stifte bekendtskab med Hilfiger Impact duftene, en serie af intense og moderne dufte og deodoranter til mænd. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvor mange parfumer har Tommy Hilfiger lavet?

Tommy Hilfiger har lavet mange dufte i årens løb, i dag findes der mere end 50 forskellige Tommy Hilfiger parfumer, dog er det ikke alle der stadig er i produktion. Der er både herreparfumer, dameparfumer, unisex-dufte, parfume til børn, unge og teenagers. Du kan altid finde den helt rigtige Tommy Hilfiger parfume til enhver anledning og til alle aldre. De mest populære, er stadig de klassiske Tommy Boy og Tommy Girl.

Bliv klogere på Tommy Hilfiger:

Tommy Hilfiger har en interessant livshistorie. Faktisk blev den populære amerikanske designer, født i en lille by, Elmira, i New York. Da han var kun 15 år!, åbnede han sin egen tøjbutik, hvor han solgte tøj fra bla. restpartier og udgåede varer. Han blev kendt som ’The King of Vintage’ og det skabte også grundlaget for hans karriere inden for fashion og design. Tommy Hilfiger er også kendt for hans kærlighed til surfing og musik - hans design er blevet inspireret af mainstream kulturen fra det 20. århundrede. Derudover har han udviklet en hel række af sjove, friske, moderne super spændende parfumer, som du kan nyde året rundt! Den første, tilbage i 1995 hvor Tommy Girl blev "født", og kort tid efter, fulgt op af Tommy Boy colognen.

Du kan altid købe de bedste Hilfiger parfumer til skarpe priser hos BilligParfume.dk. Vi har et stort udvalg af Tommy dufte til både ham og hende.