- Si Passione Eclat - 100 ml - Edp

Giorgio Armani Sí Passione Éclat Eau de Parfum 100 ml

Giorgio Armani Sí Passione Éclat er en fortryllende og særdeles lidenskabelig parfume, der kan bringe selv dine mest hemmelighedsfulde sider frem. Oplev Sí Passione Éclat, en passionspræget, dristig og sensuel duft, der vil opmuntre enhver kvinde til at udvise deres indre styrke. En modig og fængslende duft som omfavner dit liv med lidenskab. Et smukt møde mellem en lys solbær-akkord og den omsluttende bergamotte, styrket af Centifolia-og Damascena-roser, giver Sí Passione Éclat sin femininitet og karakter.

Sí Passione Éclat, er efterfølgeren af Armani Sí Passione fra 2017. Denne nye duft Sí Passione Éclat, fremkalder en modig, moderne femininitet, som sætter dig i stand til at indtage verden med ynde og uafhængighed. Flakonen skinner som en ædelsten, med en brændende rubinrød nuance når flasken fanges af lyset. Duften kombinerer solbærakkord med bergamotte, som giver den en skøn lethed. Duftens hjerte består af Centifolia-rosen og Damascena-rosen, som giver duften en feminin karakter. Til slut, tilfører hvid moskus duften en blød sensualitet, mens vaniljeinfusion giver et vanedannende og krydret touch.

  • 100 ml
  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Lanceret 2022
  • Fruity, floral og sensuel

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Solbær, bergamotte
  • Hjertenoter: Centifolia-rose og Damascena-rose
  • Bundnoter: Moskus, vanilje

Kender du forskellen på dufttyper?

Eau de Parfum indeholder mellem 8-15% parfumeolie, en Eau de Toilette indeholder mellem 4-8% parfumeolie og en Eau de Cologne indeholder mellem 3-5% parfumeolie. Jo større indhold af parfumeolie din duft har, jo længere holdbarhed og intensitet har duften på huden. En Eau de Toilette og en Eau de Parfum, kan derfor godt indeholde samme duftnoter, men alligevel opleves anderledes, da intensiteten i en Eau de Toilette ikke er helt så intens som i en Eau de Parfum. En Eau de Toilette er derfor også oftere, billigere end Eau de Parfum koncentrationerne.


Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 1.095,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
995,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 4-8 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.