Paco Rabanne Lady Million Parfume & Dufte

Lady Million fra Paco Rabanne - Elegance og glamour i én duft. I 2010 lancerede Paco Rabanne Lady Million parfumen, en smukt pendant til One Million til mænd der kom på markedet få år tidligere. Fælles for begge dufte er, at de på no time, blev bestsellers verden over. Lady Million stråler som en smuk diamant med sit lækre og elegante design, en flaske udformet som en diamant og en duftsammensætning, man ikke kan undgå at elske. Lady Million er til dig der elsker det varme, det feminine og elegante. Parfumen der får dig til at føle som en million - Ganske uimodståelig. Find vores udvalg fra Lady Million parfume serien her hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Lady Million Eau de Parfum - Den første diamant i serien

Den er stadig ikonisk og den elegante Lady Million, der er den første i rækken af lækre Lady Million parfumer, er sammensat af en blomsterlig buket, toppet med sødme fra friske frugtige duftnoter og varme fra honning og rav. Dristig og forførende duft.

Som ofte, når der skabes en bestseller, ser vi en serie af dufte komme til live. For Paco Rabannes Lady Million parfume, er det også tilfældet.

Lady Million, som først kom på markedet som Eau de Parfum, er også lanceret i en lettere Eau de Toilette udgave, flere limited edition udgaver, og så er familien vokset med nye parfumer i serien. Bla. Lady Million Lucky. en lettere og mere frisk duft, den mere intense Lady Million Privé og senere også Lady Million Empire og og Lady Million Fabulous.

Alle dame parfumerne i Lady Million serien er kendetegnet ved den smukke diamant parfume flaske.

Altid tilbud og lave priser på parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Leder du efter en billig Lady Million parfume fra Paco Rabanne, så kan du altid kigge dig omkring i vores univers af parfume, dufte, deodoranter og skønhedsprodukter. Hos BilligParfume.dk kan du dufte dejligt, til skønne lave priser. Du finder de 100% originale parfume tilbud fra Paco Rabanne her. Hos Pigerne fra BilligParfume.dk er priserne altid uden abonnement og binding. Du handler hos en dansk e-mærket familiejet webshop.