- Phantom - 50 ml - Edp

Paco Rabanne Phantom Parfum 50 ml

  Phantom Parfum fra Paco Rabanne, er en moderne og forførende duft, der passer perfekt til den maskuline og passionerede mand. En intens udgave af Phantom Eau de Toilette. Phantom er en luksuriøs herreparfume med en unik intens duftkombination af frisk citron, lavendel, sensuel vanilje og en krydret afrunding af vetiver, skaber en enestående dybde og kontrast, der er uimodståelig.

Den ekstravagante sorte Phantom flakon, med sit unikke robot look, udstråler stil og kvalitet.

I Phantom Parfum har Paco Rabanne skabt en bæredygtig og vegansk parfume. 90% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Duftnoter:
  • Topnoter: Citron, bergamot, rabarber, kardemomme.
  • Hjertenoter: Geranium, lavendel (trio), patchouli, cedertræ.
  • Bundnoter: Vetiver, tolu balm, vanilje

Produktinformation og fordele:

  • Lidenskabelig, maskulin og spændende duft
  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 50 ml
  • Lanceringsår: 2023
  • Vegan
  • 90% naturlige ingredienser
  • Bæredygtig
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Paco Rabanne Phantom parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Serie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 700,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
675,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.