Egenskab - Bæredygtig/Miljøvenlig - Parfume, hår og skønhedsprodukter

Her finder du et stort udvalg af bæredygtige og miljøvenlige skønhedsprodukter, som hårpleje og make-up og skønne dufte - alle produceret med respekt og omsorg for dig og vores natur.

Du finder populære brands, der prioriterer grøn emballage og produkter, dyrevelfærd og økologi - med rene naturlige ingredienser.

Fællesnævneren for alle vores bæredygtige brands er, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten i den grønne proces. Dyk ned i de mange spændende produkter fra bl.a. Maria Nila, Living Proof, IDUN Minerals, Clean, og Zarkoperfume - og lad dig forføre af kvalitetsprodukter og brands, der ønsker at gøre en vigtig forskel for vores natur - og for dig. Læs videre

Filters

Sort
Side
Side

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Er det muligt at vælge effektive og lækre skønhedsprodukter OG bæredygtighed på samme tid?

Ja - det er det faktisk.

Efterspørgsel på netop bæredygtige produkter stiger, og der er efterhånden kommet mange fine løsninger i høj kvalitet, når det kommer til både hår- og hudplejeprodukter og parfumer.

Som firma – tager vi imod de bæredygtige produkter med kyshånd. Vi sætter nemlig en ære i at bidrage til en verden, hvor vi begynder at give mere end vi tager – uden at gå på kompromis med vores kunders ønsker og behov for sortiment og kvalitet.

Er du en af dem, der vægter bæredygtige skønhedsprodukter i din hverdag, så kan vi varmt anbefale følgende produktporteføljer, som i den grad lever op de standarder, der bidrager til en bedre verden.

Vores bedste anbefalinger til ”grønne” skønhedsproduktserier

Maria Nila – bæredygtige og veganske produkter til dit hår, indeholder ikke parabener eller sulfater.

IDUN MInerals – naturlig mineral makeup, der skaber bedre vilkår for vores natur, os mennesker og dyr.

Living Proof - bæredygtige hårplejeprodukter fra emballage til ingredienser, optimerer løbende for at minimere påvirkning på miljøet.

Clean – var det første parfumebrand der gik ”live” indenfor bæredygtige dufte.

Zarkoperfume - naturlige og rene dufte, 100% håndlavet i Danmark.