- Pure Volume Shampoo - 350 ml

Maria Nila - Pure Volume Shampoo - 350 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml

Pure Volume fra Maria Nila, er en fantastisk shampoo til fint og tyndt hår, som renser og giver fugt uden at tyngde håret. Pure Volume indeholder Vitamin B5, som tilføjer volume og vitalitet til håret med et holdbart resultat. Desuden har Maria Nila tilføjet Colour Guard Complex, der beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler og reducerer det farvetab, som kan komme i forbindelse med hårvask og styling. Som alle andre Maria Nila produkter er Pure Volume naturligvis også vegansk og med klimakompenseret emballage. Pure Volume har en skøn duft af citrus og blomster med en blanding af neroli, citron og hyacinth, som giver en dejlig friskhed til håret.

  • 350 ml
  • Shampoo
  • Giver skøn volume
  • 100% vegansk
  • Uden parabener & sulfater
  • Produceret i Sverige med omtanke for miljøet

    Sådan bruger du Maria Nila Shampoo:

    Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud og processen gentages - vi anbefaler at du altid vasker håret to gange. Brug herefter Hårkur og / eller Conditioner for bedste resultat.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
215,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.