- Sheer Silver Shampoo - 350 ml

Maria Nila - Sheer Silver Shampoo - 350 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

Sheer Silver fra Maria Nila, er en serie designet til at fjerne gule uønskede nuancer i lyst hår og skabe den perfekte kolde blonde farve. Sheer Silver Shampoo indeholder violette pigmenter og brombærekstrat som sammen arbejder mod de gullige nuancer i såvel kemisk behandlet, som naturlig blondt hår. Shampooen reducerer i samarbejde med de øvrige produkter i Sheer Silver serien, farvetabet, som opstår ved vask og styling. I modsætning til mange andre silver produkter, vil du ikke opleve at få et tørt hår, men derimod et hår der er gennemfugtet, og fremstår glansfuldt og velplejet. Shampooen beskytter også håret mod uv-stråler, og er naturligvis vegansk og med klimakompenseret emballage.

  • 350 ml
  • Shampoo
  • Til blond hår
  • Neutraliserer gullige toner
  • 100 % vegan
  • Sulfat- & parabenefri

Sådan bruger du Maria Nila Shampoo:

Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud og processen gentages - vi anbefaler at du altid vasker håret to gange. Brug herefter Hair Masque og/eller Conditioner for bedste resultat.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
215,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.