- Sheer Silver Conditioner - 100 ml

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 100 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 100 ml

  • 100 ml
  • Rejsestørrelse
  • Conditioner / balsam
  • Til blond hår

Sheer Silver fra Maria Nila, er en serie designet til at fjerne gule uønskede nuancer i lyst hår og skabe den perfekte kolde blonde farve. Sheer Silver Conditioner indeholder violette pigmenter og brombærekstrat som sammen arbejder mod de gullige nuancer i såvel kemisk behandlet, som naturlig blondt hår. Conditioneren reducerer i samarbejde med de øvrige produkter i Sheer Silver serien, farvetabet, som opstår ved vask og styling. I modsætning til mange andre silver produkter, vil du ikke opleve at få et tørt hår, men derimod et hår der er gennemfugtet, og fremstår glansfuldt og velplejet. Samtidig beskytter den også håret mod uv-stråler, og er naturligvis vegansk og med klimakompenseret emballage.

Sådan bruger du Maria Nila Conditioner:

Start med at vaske dit hår i din favorit Maria Nila Shampoo 2 gange - for optimal effekt vælg en shampoo og conditioner i samme serie. Brug eventuel en hårmaske, hvis dit hår trænger til ekstra pleje, vi anbefaler 1 gang ugentligt. Herefter tager du din Maria Nila Conditioner i vådt nyvasket hår, lader den sidde i et par minutter og skyller den derefter ud.


Sådan reder du dit hår mest skånsomt og smertefrit ✓

Hvis du har tendens til filtret hår efter bad, kan du med fordel tage din yndlings Wet Brush med ind i badet og rede dit hår igennem mens du har conditioner i, og først derefter skylle den ud. På den måde skåner du dit hår, og gør det meget nemmere at rede igennem bagefter.


Serie:
Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
105,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.