- Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml
21% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Shiseido Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser 125 ml

SHIKULIME Gel-to-Oil Cleanser er en hybrid makeup fjerner og ansigtsrens i et og samme produkt. Med den barriere opbyggende Shikuwasa Lime fjerner den nemt og effektivt urenheder, overskydende fedtstoffer og makeup uden at udtørre hud og øjenomgivelser. Denne unikke rens starter som som en gel formel som trækker hudens urenheder ud og smelter så til en silkeblød olie som nemt fjerner selv tung og vandfast makeup. Efterlader huden ren og blød med en ny glød.

Japanese Shikuwasa Extract:
Denne ingrediens hjælper med at opbygge hudens barriere og egen evner til at modstå udefrakommende forureninger og har en rensende effekt på huden.

Safflower Oil & Grape Seed Oil: Denne ingrediens er nøglen til at opløse makeup og overskydende fedtstoffer fra hudens porer, imens den stadig tilføre huden fugt.

Fakta & Fordele:

  • 125 ml
  • Ansigtsrens og makeup fjerner
  • Gel-to-oil effekt
  • Vegan
  • Clean Beauty
  • Bæredygtig emballage

SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 285,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
225,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 4-8 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

POLYDECENE・CETYL ETHYLHEXANOATE・SORBITOL・WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・ISODODECANE・DIMETHICONE・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・SUCROSE STEARATE・PPG-15-BUTETH-20・BUTYLENE GLYCOL・VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL・CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL・PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL・SODIUM METHYL COCOYL TAURATE・XANTHAN GUM・SODIUM CITRATE・CITRIC ACID・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・SODIUM METAPHOSPHATE・TOCOPHEROL・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL・TRISODIUM EDTA・PHENOXYETHANOL・IRON OXIDES (CI 77492)・BHT・

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.