Shiseido - Parfume, makeup og hudpleje

Shiseido parfume og skønhedsprodukter. Lad sanserne fortrylles af de lækre parfumer fra Shiseido, find den klassiske Zen parfume, Ever Bloom eller den nye Ginza duft serie. Eller prøv den eksklusive hudpleje, hvor du med garanti finder et plejeprodukt der passer til din hud. Waso serien er populær til den yngre hud og de luksuriøse hudpleje serier som Benefiance, Bio Performace eller FX. Shiseido hjælper også når huden skal beskyttes i solen, deres Expert Sun serie med Synchro Shield, byder på solcreme og solbeskyttelse, der passer på din hud i solens stråler. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Japanske hudplejeprodukter, parfumer og kosmetik

Helt tilbage i 1872 stiftede den japanske apoteker, Arinobu Fukuhara, kosmetikvirksomheden Shiseido - og lige siden har det elskede mærke specialiseret sig i udviklingen af kosmetik, parfumer og hudplejeprodukter. Derfor er Shiseido i dag faktisk et af verdens ældste virksomheder inden for skønhedsprodukter. Shiseido åbnede allerede i 1916 et forskningscenter og har altid haft en højteknologisk tilgang til deres produktudvikling. Derfor er brandet også kendt for deres højeffektive cremer, som for eksempel cremen Waso Shikulime Mega Hydrating Mouisturizer, fra den populære Waso hudplejeserie, der har gået sin sejrsgang i hele verden.

Shiseido trækker på de japanske skønhedstraditioner og japansk elegance, og kombinerer dette med den nyeste teknologi. Og derfor er brandet kendt for produkter af højeste kvalitet. Hos Shiseido får du stilrene og elegante parfumer, makeup af professionel kvalitet og de lækreste hudplejeserier med stor effekt

Shiseido parfumer - elegante dufte til både mænd og kvinder

Er du på udkig efter stilrene og eksklusive dufte? Så bør Shiseido parfumer på toppen af din liste. Shiseido har nemlig igennem tiden udviklet et stort udvalg af fantastiske og elegante dufte til mænd og kvinder. Eksempelvis kan nævnes klassikeren fra 1965, Shiseido Zen For Woman, der er blevet indbegrebet af feminin elegance og er blandt bestsellerne fra mærket.
Også duftserien Ginza er rigtig populær med sine forførende, florale parfumer og deodoranter til kvinder. Fra denne serie, kan vi blandt andet fremhæve Shiseido Ever Bloom Ginza Flower, der med sin bløde, sensuelle blomsterduft er en yderst efterspurgt parfume til kvinder i hele verden. Ginza parfumer og deodoranter fra Shiseido er altid et hit, da deres klassiske feminine dufte appellerer til mange og er ideelle til både hverdag og fest.

Shiseido - eksklusiv hudpleje til mænd og kvinder

Shiseido er med over 150 års erfaring eksperter i udvikling af produkter inden for skønhed og hudpleje. Deres højteknologiske tilgang kombineres med deres sans for kvalitet - og det har gjort det muligt for dem at udvikle nogle af markedets mest luksuriøse og effektive hudplejeserier til både mænd og kvinder. Waso, Defend, Ultime, Benefiance, Future Solution LX og Vital Perfection, er blot nogle af de populære og effektive serien fra Shiseido.

Shiseido hudplejeserien Waso er blandt de mest kendte, grundet sin effektive og fugtgivende formularer. Her finder du blandt andet de populære Waso creme, samt effektive og fugtgivende renseprodukter. Eksempelvis den lækre Shiseido Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser, som effektivt fjerner makeup og fedtstoffer, samtidigt med at den efterlader huden silkeblød og velfugtet. Waso serien er udviklet til den unge hud, til dig der bøvler med urenheder og alle hudplejeprodukterne i serien, er fremstillet i bæredygtig emballage.

Brandet er også kendt for deres lækre hudplejeserie til mænd, Shiseido Men. Hudplejeprodukter fra Shiseido Men er kendt for deres høje effektivitet og kvalitet. Serien inkluderer blandt andet den populære creme Shiseido Men Skin Empowering Cream, som er en stærkt fugtgivende anti-aging creme.

Lækker og effektiv solcreme med Sun Expert!

Herudover er Shiseido også kendt for deres serie af eksklusive solplejeprodukter, Shiseido Sun. De populære produkter fra Shiseido Sun serien kombinerer en effektiv solbeskyttelse med lækker og fugtgivende hudpleje til både mænd og kvinder. Shiseido Sun serien tilbyder på lækre solcremer til både krop og ansigt med høj solfaktor. Eksempelvis kan fremhæves deres solcreme til ansigtet, Shisheido Expert Sun Protector Face Cream SPF 50, som giver dig optimal solbeskyttelse

Shiseido makeup giver dig professionelle resultater.

Shiseido er også kendt og elsket for deres eksklusive og innovative kosmetikprodukter. Shiseido makeup produkter har en ekstremt høj kvalitet, som giver dig et professionelt finish. Blandt andet er Shiseido kendt for deres lækre foundations, der lægger sig helt usynligt på huden og giver din makeup et perfekt finish.