- Tres Nuit Valentina Pour Femme - 100 ml - Edp

Armaf - Tres Nuit Valentina Pour Femme - 100 ml - Edp
50% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Tres Nuit Valentina Pour Femme Eau de Parfum 100 ml (EDP)

Tres Nuit Valentina Pour Femme fra Armaf, er en forførende og sofistikeret duft, der passer perfekt til dig, der ønsker at udstråle elegance og stil. Parfume er en sublim blanding af blomsternoter og orientalske aromaer, der giver en uforglemmelig duftoplevelse.

Topnoterne inkluderer saftige noter af bergamot og litchi, der giver en forfriskende sprødhed. I hjertet af duften finder du sensuelle rose- og geraniumblomster samt incense, der udsender en blomstrende og romantisk aura. Den dybe base består af vanilje og rav - med en tilpas snert af træ, der sammen tilfører en uimodståelig sødme.

Armaf Tres Nuit Valentina Pour Femme er velegnet til både daglig brug og særlige lejligheder. Den er skabt til kvinder, der ønsker at udtrykke deres femininitet på en forførende måde. Denne duft vil helt sikkert efterlade en mystisk, sensuel og forblændende aura. Det er den perfekte duft til den moderne kvinde med elegance og raffinement.

DUFTGUIDE Tres Nuit Valentina fra Armaf, kan varmt anbefales til dig der elsker dufte som bl.a. Delina fra Parfums de Marly

Duftnoter:
  • Topnoter: Litchi, fruity, bergamot
  • Hjertenoter: Rose, geranium, incense
  • Bundnoter: Vanilje, rav, woody

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Sofistikeret, feminin og sensuel
  • 100 ml
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Armaf Tres Nuit Valentina Pour Femme parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm.

Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 500,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
249,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 26 November 2023 - skrev
Købte denne som gave, og modtageren kunne rigtig godt lide den :) den dufter vildt godt, og til ikke mange penge.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.