- Voyage Titan Pour Homme - 100 ml - Edp

Armaf - Voyage Titan Pour Homme - 100 ml - Edp
58% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Voyage Titan Pour Hommes Eau de Parfum 100 ml (EDP)

Voyage Titan Pour Homme Eau de Parfum fra Armaf. En eksklusiv duft til mænd, der søger en sofistikeret og maskulin duftoplevelse.

Duften er woody og krydret, en fascinerende kombination af kardemomme, kanel, pink peber og bergamot i topnoterne, der straks fanger din opmærksomhed med den krydrede og citrusagtige friskhed.

I hjertenoterne finder du en blanding af geranium, jasmin, lavendel, røgelse og labdanum, der tilføjer en dybde og sensuel karakter. Endelig afsluttes duften med base noter af tobak, agartræ (oud), sandeltræ, vanilje, vetiver og ambroxan, der giver en varig og forførende afslutning.

Armaf Voyage Titan Pour Homme er en perfekt følgesvend til enhver mand, der ønsker at udstråle selvsikkerhed og elegance. Denne parfume er velegnet til både daglig brug og særlige lejligheder, og dens varme og træagtige noter efterlader en forførende indtryk . Det er en duft, der fortæller verden, at du er en mand med stil og styrke.

Duftguide:

Armaf Voyage Titan Pour Homme kan varmt anbefales til dig, der elsker dufte som bla. Gisada Ambassador Intense samt Pegasus Exclusif & Herod fra Parfums de Marly

Duftnoter:
  • Topnoter: Kardemomme, kanel, pink pepper, bergamot
  • Hjertenoter: Geranium, jasmin, lavendel, røgelse, labdanum
  • Bundnoter: Tobak, agartræ, sandeltræ, vanilje, vetier, ambroxan

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Woody, let kyrdret og maskulin duft
  • 100 ml
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Armaf Voyage Titan Pour Homme parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Duften minder om:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 595,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
249,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.