- Club de Nuit Sillage - 105 ml - Edp

Armaf - Club de Nuit Sillage - 105 ml - Edp
21% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Club de Nuit Sillage Eau de Parfum 105 ml

Armaf Club de Nuit Sillage Eau de Parfum henvender sig til både mænd og kvinder med en frisk, floral og woody duft. Parfumens top er spækket af friske og frugtige noter fra solbær og citrusfrugter samt let aromatiske nuancer fra ingefær og violblade, hjertet er delikat og floralt, mens bunden giver en dyb varme til duften med ambroxan, musk, sandeltræ og cedertræ.

Duftguide:

Club de Nuit Sillage er bla. elsket af mange, der sværger til Creed Siver Mountain Water. De ekskusive duftnoter og kompositionen på parfumerne ligger tæt op ad hinanden.

  • 105 ml
  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Unisex duft
  • Lanceret i 2020
  • Frisk, floral og woody

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Solbær, citron, bergamotte, lime, violblade, ingefær
  • Hjertenoter: Iris, rose, jasmin
  • Bundnoter: Musk, ambroxan, sandeltræ, cedertræ

Kender du unisex parfumer?

Mange er i tvivl, men svaret er simpelt. En unisex parfume, kan bruges af alle, i unisex dufte er duftnoterne sammensat så de passer til alle, uanset køn. Unisex parfumer er ofte friske i toppen og har en varm bund med moskus og træagtige noter, der udvikler sig nænsomt og delikat på din hud. De seneste år, har der været fokuseret meget på, at dufte ikke skal kønsopdeles. Vidste du eksempelvis, at kvinder også elsker de mere maskuline og friske duftnoter? Faktisk siges det, at ca. 1/3 af de herredufte der sælges, købes af kvinder. Specielt duftene med friske citrusnoter og en varm woody bund, falder i kvindernes egen smag.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 500,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
395,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 25 September 2023 - skrev
Også en god parfume som er en kopi af Creed silver mountain. Synes også den er pengene værd at købe. Især når man ser hvad de originale koster.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, FARNESOL, COUMARIN, ALPHA ISOMETHYL IONONE, GERANIOL. 80% VOL.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.