- Hunter Jungle Green - 100 ml - Edp

Armaf - Hunter Jungle Green - 100 ml - Edp
62% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Hunter Jungle Green Eau de Parfum 100 ml (EDP)

Hunter Jungle Green Eau de Parfum fra Armaf. En spændende og forfriskende duft til mænd, der værdsætter eventyr og at være ude i naturen. Hunter Jungle Green parfumen er som en rejse gennem en frodig jungle, der vækker sanserne og inspirerer til at udforske det ukendte.

I topnoterne vil du opleve den livlige friskhed af bergamot, kardemomme, lavendel, grønne noter og spidskommen, der giver en skarp og energisk åbning, som om du træder ind i junglen. Hjertet af duften er en blanding af jasmin, kanel, spidskommen, muskat, rose og viol, der tilføjer en unik blomsterdimension og en følelse af friskhed. Endelig afrundes duften med varme noter af cedertræ, patchouli, ambra, læder, oud og sandeltræ, der tilfører dybde og maskulinitet.

Armaf Hunter Jungle Green er en ideel duft for mænd, der ønsker at udtrykke deres eventyrlyst og naturlige tiltrækningskraft. Denne duft er velegnet til daglig brug og vil appellere til dem, der ønsker at skille sig ud og skabe deres eget unikke spor i verden. Det er en duft, der symboliserer styrke, selvtillid og eventyr.

Duftnoter:
  • Topnoter: Bergamot, kardemomme, lavendel, spidskommen
  • Hjertenoter: Jasmin, kanel, spidskommen, muskat, rose, viol
  • Bundnoter: Ambra, cedertræ, læder, patchouli, sandeltræ, oud

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Forfriskende, dristig og maskulin
  • 100 ml
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Armaf Hunter Jungle Green parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 595,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
225,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.