- Tres Nuit Pour Homme - 100 ml - Edt

Armaf - Tres Nuit Pour Homme - 100 ml - Edt
61% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Tres Nuit Pour Hommes Eau De Toilette 100 ml (EDT)

Tres Nuit Pour Homme frra Armaf Perfumes. En bestseller og en meget populær herreduft fra Armafs duft-udvalg. Tres Nuit Eau de Toilette blev skabt for at imødekomme det moderne individs behov for en sofistikeret og forførende duft. Tres Nuit er forfriskende, aromatisk og let spicy. Duften åbner med en frisk top og bevæger sig over i et blomstrende og aromatisk hjerte mens bunden afrunder duften med maskuline og sensuelle akkorder fra ambra og sandeltræ.

Duftguide:

Tres Nuit kan varm anbefales til dig der elsker dufte som bla. Fierce fra Abercrombie & Fitch og Creed Irish Tweed

Duftnoter:
  • Topnoter: Citronverbena, iris, citron
  • Hjertenoter: Lavendel, viol, krydrede noter
  • Bundnoter: Ambra, sandeltræ

Egeneskaber og fordele:

  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • God til mænd i alle aldre
  • Maskulin, varm og dynamisk duft
  • 100 ml

Armaf er et populært orientalsk parfumemærke, der er kendt for at skabe lækre dufte af høj kvalitet til en overkommelig pris.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 500,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
195,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 14 Marts 2024 - skrev
Jeg ved at denne duft efter sigende skulle være en klon af creed green irish tweed, jeg har dog aldrig selv prøvet green irish tweed, så jeg kan ikke udtale mig om hvor god en klon det er. Jeg kan dog beskrive min oplevelse af duften af denne parfume. Den åbner op rigtig kraftigt, med en meget frisk og grønlig aroma, med en smugle hav i baggrunden. Den har en lille smugle sødme, dog ikke meget, kun lige nok til at afrunde den, og tage toppen af hvad der ellers kunne have været en for voldsom friskhed. Visse parfumer kan være så friske at de går hen og bliver kemiske, eller "skarpe" i det.. Den har stadig en lille smugle skarphed, men det er absolut ikke for voldsomt, og det virker rigtig godt med den rene og friske duft den har. Den er slet ikke syntetisk duftende. Den dufter meget naturligt, og den lille ekstra skarphed den har, bidrager til at give et bedre duftspor. Efter en times tid, bliver den endnu rundere og sødere i det, og mister lidt af sin projektion, men udover det, virker den til at holde i relativ lang tid. Det er uden tvivl en duft til sommervejr. Denne type duft er ikke min personlige favorit, eftersom at jeg er lidt mere til søde og mørke dufte, dog giver jeg den stadig 5 stjerner, da det for andre kunne være deres stil. af en klon at være, har den en fremragende projektion og levetid på huden.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.