- Sauvage Eau de Parfum - 60 ml

Christian Dior Sauvage Eau de Parfume Spray 60 ml (EDP)

Sauvage Eau de Parfum fra Dior (60 ml), er en skøn, mystisk og sofistikeret duft til mænd der ønske at efterlade en maskulint og forførende indtryk og et sensuelt duftspor. Duften åbner med en frisk top med bergamot og peber, et hjerte der blander duften med varm peber og mukat samt lavendel og stjerneanais. Bunden afrundes med udsøgte akkorder fra cremet og sensuel vanilje og ambroxan.

Sauvage parfume er en ny fortolkning af originalen Sauvage Eau de Toilette, som blev lanceret af mærket Dior i 2015. Modsat Eau de Toilette udgaven, er Sauvage Eau de Parfum, mere intens og magnetisk. De to dufte deler mange af de samme duftnoter og udtryk, men Eau de Parfum udgaven har fået tilføjet det mere varme og orientalske, med noter som muskat og papua vanilje.

Produktbeskrivelse:

  • Forførende, intens og maskulin
  • Amber fougere
  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 60 ml
  • Genopfyldelig parfume flakon
  • Lanceringsår: 2018

Duftnoter:

  • Topnoter: Bergamotte
  • Hjertnoter: Lavender, peber, stjerneanais, muskat
  • Bundnoter: Vanilje, ambroxan

DUFTTYPE:
DUFTFAMILIE:
DUFTNOTER:
DUFTEN MINDER OM:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 760,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
748,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 19 August 2019 - skrev
Ja, jeg købte deo da den var udkommet til en ven, duftede den ikke, men han skulle jo have belønning for at holde mig ud i en parfume forretning. Jeg ved, jeg tager ikke fejl af dior.. Jeg er imponeret. Så nu skal min elskede kæreste have fornøjelsen, men det er jo helt sikkert til min fordel, im in love dior
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE),AQUA (WATER),LIMONENE,LINALOOL,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,COUMARIN,CITRONELLOL,DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,CITRAL,BHT,GERANIOL,CI 60730 (EXT. VIOLET 2),TOCOPHEROL,CI 19140 (YELLOW 5),CI 14700 (RED 4),CI 42090 (BLUE 1)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.