Gucci Parfume

Det verdenskendte modemærke Gucci har opnået en status, som kun de færreste mærker formår at opnå. Udover at levere tøj kollektioner til overklassen, leverer Gucci også parfumer i verdensklasse. Shop Guilty | Bloom | RUSH 1 og 2 | Gucci Femme | Gucci by Gucci | Bamboo | Envy | Flora by Gucci |

En verden af Gucci Parfume

Der er ingen tvivl om, at du med en Gucci parfume er sikker på en forbløffende sanseoplevelse. De veldesignet flasker, gemmer på en parfume udover det sædvanlige. Gucci parfumer er kendt for deres sofistikerede duft som henvender sig til den kræsne og bevidste type. Gennem tiden har Gucci leveret flere ikoniske dufte, hvor den mest kendte er Gucci by Gucci og Envy me. Siden er også Flora by Gucci, Made to measure, Gucci Guilty, Gucci Premiere, Rush, Bloom, og flere kommet til. Se dem i det brede sortiment af Gucci herre og damedufte hos Billigparfume.dk. De nyeste skud på Gucci parfume stamme er Gucci Guilty serien, og i 2015 den helt nye Gucci Bamboo Parfume til kvinder.

Guccio Gucci var søn af en florentinsk håndværker, og blev født i 1881 i Firenze, Italien. I sine unge dage arbejdede han som elevatoroperatør på Savoy Hotel i London, og det var også her, han lærte at sætte pris på den sofistikeret og æstetiske del af den kosmopolitiske kultur. Guccio Gucci åbnede sin første butik i Firenze i 1921, hvor han solgte baggage og sadelmagervarer.

I 1937 valgte han dog at flytte sin butik til et større lokale i Lungerarno Guicciardini, Firenze. Kun et år efter slog Gucci dørene op for endnu en forretning på Via Condotti i Rom. I 1951 blev en til butik åbnet med placering i Milano – dog ikke af Guccio, men af hans to sønner, Rodolfo og Aldo. I 1953 åbnede de to sønner en Gucci butik på 58th Street Manhatten, hvilket også er året, hvor Guccio afgår ved døden.

Historien om Gucci parfume begyndte i 1974, da Gucci introducerede deres første parfume til kvinder, nemlig Gucci nr. 1. Parfumen blev et kæmpe hit, og de fortsatte derfor udviklingen af parfumer til både mænd og kvinder. Gucci har lige siden lanceret et hav af dufte til mænd og kvinder, som har fået legendariske statusser blandt samlere og eksperter indenfor parfumeverdenen. Gucci uddør højst sandsynlig aldrig, og overrasker os alle hvert eneste år. Forsøg dig frem med nogle af mærkets fantastiske dufte og bliv positiv overrasket.

Gucci er dit sikre valg, når det kommer til parfumer. Deres flotte og kreative flasker indeholder altid en duft, som overrasker og forbløffer hver gang. Gucci ved hvilke mennesker, hvilke typer og hvilke næser de vil ramme med deres dufte, og det beviser de år for år. Det er ofte den bevidste og bestemte type, som parfumerne fra Gucci henvender sig til.

Hos BilligParfume.dk forhandler vi alle de populære og fantastiske parfumer for Gucci. Du kan på vores side finde et bredt sortiment af parfumer, deodoranter m.m. til både kvinder og mænd. Det er desuden altid muligt at opnå gratis fragt og en hurtig leveringstid.