- Guilty Pour Homme Parfum - 50 ml

Gucci Guilty Pour Homme Parfum 50 ml

Gucci Guilty Pour Homme Parfum er endnu et medlem i #foreverguilty universet, som forfølger en frigjort forestilling om passion. En genfortolkning af de klassiske Gucci Guilty dufte, der løfter både duften og emballagen til højere intensitetsniveauer. For dem der leder efter en kærlighedserklæring fri for samfundets regler og definitioner - symbolet på forbindelsen mellem ligesindede excentriske elskere.

Gucci Guilty Pour Homme Parfum er en woody og aromatisk herreduft, der forstørrer den sande essens af Gucci Guilty Pour Homme signaturen. En ny og intens version om maskulinitet, som åbner en lettere, mildere og mere moderniseret aromatisk krog af fransk lavendel og opløftende citron, der kombineres perfekt med intensiteten af enebær. Et hjerte med den dybe signatur af spansk labdanum kombineret med blomsterrigdommen af appelsinblomst og et krydret strejf af muskatnød. Endelig forstærkes den mystiske elegance af indonesisk patchouli med den langvarrige fornemmelse af tørre skove og moskus.

  • 50 ml
  • Parfum Spray
  • Woody, aromatisk og maskulin
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Enebær, lavendel, citron
  • Hjertenoter: Appelsinblomst, muskatnød, spansk labdanum
  • Bundnoter: Moskus, patchouli, tørt træ

Fun Fact: Lugtesansen er vores mest mindeværdige sans

Det er videnskabeligt bevist, at vi husker lugte og dufte, meget bedre end syn, lyde, smag og følelser. Utroligt nok, kan folk huske dufte med 65% nøjagtighed efter et år, mens visuel genkaldelse kun er 50/50 efter en fjerdedel af tiden. Så der er ikke noget at sige til, at parfumer kan skabe og frembringe nostalgi og skønne minder.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Serie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 735,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
685,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.