- Bloom Eau de Toilette - 100 ml - Edt

Gucci - Bloom Eau de Toilette - 100 ml - Edt
27% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Gucci Bloom Eau de Toilette 100 ml

Gucci Bloom Eau de Toilette er en fantastisk floral duft, som opfordrer dig til at blomstre og blive den allerbedste version af dig selv. Det er en lidt lettere version af den højt elskede Gucci Bloom Eau de Parfum, men de forførende blomster noter vil stadig omfavne din krop og løfte dit humør, selv på en regnvejrsdag. Med en let friskhed fra citrus frugter som mandarin og bergamotte som blandes perfekt med neroli åbner Gucci Bloom Eau de Toilette, og leder os direkte videre til det smukke florale hjerte. Elegante noter fra tuberose, jasmin og appelsinblomst, gør duften ultra feminin, mens den afrundes perfekt med en blød og cremet varme fra musk og sandeltræ.

  • 100 ml
  • Eau de Toilette (EDT)
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Neroli, bergamotte, mandarin, citron
  • Hjertenoter: Tuberose, jasmin, appelsinblosmt, rangoon creeper
  • Bundnoter: Musk, sandeltræ
Kender du forskellen på dufttyper?

Eau de Parfum indeholder mellem 8-15% parfumeolie, en Eau de Toilette indeholder mellem 4-8% parfumeolie og en Eau de Cologne indeholder mellem 3-5% parfumeolie. Jo større indhold af parfumeolie din duft har, jo længere holdbarhed og intensitet har duften på huden. En Eau de Toilette og en Eau de Parfum, kan derfor godt indeholde samme duftnoter, men alligevel opleves anderledes, da intensiteten i en Eau de Toilette ikke er helt så intens som i en Eau de Parfum. En Eau de Toilette er derfor også oftere, billigere end Eau de Parfum koncentrationerne.


DUFTTYPE:
SERIE:
DUFTNOTER:
DUFTFAMILIE:
TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 1.090,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
795,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 13 Februar 2023 - skrev
Den er super god
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzyl, Benzoate, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Citral.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.