- Bloom Profumo Di Fiori - 30 ml - Edp

Gucci - Bloom Profumo Di Fiori - 30 ml - Edp
21% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Gucci Bloom Profumo Di Fiori Eau de Parfum 30 ml

Dette medlem af Gucci Bloom familien er tro mod de oprindelige elegante hvide blomsternoter i Gucci Bloom serien, men har et større fokus på den naturlige grønne friskhed og dybe cremede duft af tuberose. Den er uimodståelig med sin åbning og hjerte af elegante og feminine florale noter fra blandt andet jasmin, ylang-ylang og tuberose, og får i bunden en varme og et let pudret udtryk fra sin blanding af musk og trænoter med det karakteristiske duftslør fra orris.

Hele Gucci Bloom duftserien er udviklet som en hyldest til kvinders vitalitet og forskelligheder, og som en opfordring til at leve sit liv autentisk og lade sin egen helt unikke personlighed blomstre.

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 30 ml
  • Blomstrende, naturlig, grøn og feminin
  • Lanceret i 2020

Duftnoter:

  • Topnoter: Sambac Jasmin, Rangoon Creeper (rød vinplante)
  • Hjertenoter: Tuberose, jasmin, ylang-ylang
  • Bundnoter: Musk, sandeltræ, benzoin, orris, trænoter, solar

Vidste du, at den samme parfume kan lugte anderledes på to forskellige personer?

Det skyldes netop, at alle mennesker har deres helt egen personlige duft i form af kropslugte/feromoner. Når parfumen kommer i kontakt med din hud, blandes den med din unikke duft som vil påvirke det endelige produkt (resultat), andre vil opleve. Parfumens påvirkes nemlig af er en kombination af ingredienserne i parfumen, din personlige duft, dit sved og miljøpåvirkning såsom snavs og forurening. Faktisk, spiller din kost en stor rolle i at bestemme, hvad din unikke duft er.


Dufttype:
Serie:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 690,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
545,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzophenone 3, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Bht.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.