- Guilty Pour Homme Parfum - 90 ml

Gucci Guilty Pour Homme Parfum 90 ml

Gucci Guilty Pour Homme Parfum er endnu et medlem i #foreverguilty universet, som forfølger en frigjort forestilling om passion. En genfortolkning af de klassiske Gucci Guilty dufte, der løfter både duften og emballagen til højere intensitetsniveauer. For dem der leder efter en kærlighedserklæring fri for samfundets regler og definitioner - symbolet på forbindelsen mellem ligesindede excentriske elskere.

Gucci Guilty Pour Homme Parfum er en woody og aromatisk herreduft, der forstørrer den sande essens af Gucci Guilty Pour Homme signaturen. En ny og intens version om maskulinitet, som åbner en lettere, mildere og mere moderniseret aromatisk krog af fransk lavendel og opløftende citron, der kombineres perfekt med intensiteten af enebær. Et hjerte med den dybe signatur af spansk labdanum kombineret med blomsterrigdommen af appelsinblomst og et krydret strejf af muskatnød. Endelig forstærkes den mystiske elegance af indonesisk patchouli med den langvarrige fornemmelse af tørre skove og moskus.

  • 90 ml
  • Parfum Spray
  • Woody, aromatisk og maskulin
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Enebær, lavendel, citron
  • Hjertenoter: Appelsinblomst, muskatnød, spansk labdanum
  • Bundnoter: Moskus, patchouli, tørt træ

Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 985,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
875,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.