- Bloom Eau de Toilette - 50 ml - Edt

Gucci - Bloom Eau de Toilette - 50 ml - Edt
19% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Gucci Bloom Eau de Toilette 50 ml

Gucci Bloom Eau de Toilette er en fantastisk floral duft, som opfordrer dig til at blomstre og blive den aller bedste version af dig selv. Det er en lidt lettere version af den højt elskede Gucci Bloom Eau de Parfum, men de forførende blomster noter vil stadig omfavne din krop og løfte dit humør, selv på en regnvejrsdag. Med en let friskhed fra citrus frugter som mandarin og bergamotte som blandes perfekt med neroli åbner Gucci Bloom Eau de Toilette, og leder os direkte videre til det smukke florale hjerte. Elegante noter fra tuberose, jasmin og appelsinblomst, gør duften ultra feminin, mens den afrundes perfekt med en blød og cremet varme fra musk og sandeltræ.

  • 50 ml
  • Eau de Toilette (EDT)
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Neroli, bergamotte, mandarin, citron
  • Hjertenoter: Tuberose, jasmin, appelsinblosmt, rangoon creeper
  • Bundnoter: Musk, sandeltræ
Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


DUFTTYPE:
SERIE:
DUFTNOTER:
DUFTFAMILIE:
TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 730,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
594,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Benzyl, Benzoate, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Citral.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.