- La Nuit de L'Homme - 100 ml - Edt

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Eau de Toilette 100 ml

Er indbegrebet af frisk, sofistikeret maskulinitet kombineret med elegance og nonchalance. En frisk, men dyb og mystisk duft med noter af kardemomme, cedertræ og kumarin - en struktur af kontrasterende kræfter. En historie om intensitet, sanselighed og forførelse. Kampen mellem at være tilbageholden og kontaktsøgende.

La Nuit de l'Homme er sensuel og vibrerende. Duften bryder ud i en krydret bergamotte inden den forfører dig ind hjertet af cedertræ og lavendel, med en base af vetiver. En frisk, orientalsk duft, skabt af spændinger og duftsammenstød, til den mystiske, flotte mand, der fejer alt væk på sin vej. En nat fuld af løfter.

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Kardemomme
  • Hjertenoter: Lavendel, cedertræ, bargamotte
  • Bundnoter: Vetiver, kommen

Fun facts om parfumens oprindelse

Parfumen kan spores helt tilbage til oldtidens Mesopotamien og Egypten for mere end 4000 år siden. Det blev brugt som et kosmetisk middel til at dække kropslugte og øge deres tiltrækningskraft. De brugte det på deres tøj og hår, og det blev en populær måde at vise rigdom og status frem på.


Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 850,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
798,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 3-5 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL. AQUA (WATER). PARFUM (FRAGRANCE). ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LINALOOL. LIMONENE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. COUMARIN. ALPHA-METHYL IONONE. GERANIOL. TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE. CITRAL. CITRONELLOL. DISODIUM EDTA. 8YB02-1.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.