- Hair Resort - 150 ml

Kevin Murphy - Hair Resort - 150 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Hair.Ressort 150 ml

Hair.Ressort fra Kevin Murphy giver et sexet strandlook. En lækker saltvandscreme som tilfører håret volumen, og efterlader det med masser af tekstur og skaber et vildt look. Saltvandscremen kan anvendes både i krøllede stylinger, pjuskede frisurer og glatte frisurer. Hair.Resort er specielt velegnet til fint hår, hvor der ønskes ekstra kontrol og volumen. Produktet føles som gele, men er både vægtløs og hurtigtørrende i håret.

Produktinformation og fordele:

 • Krøllecreme
 • Genskab Kevins ikoniske, sexede strandhårlook
 • Hjælper med at forbedre krøllen og definere tekstur
 • Giver langvarigt, superstærkt hold
 • Virker på få sekunder
 • Ideel til alle hårtyper
 • Fri for sulfater, parabener og cruelty-free
 • Vegansk
Anvendelse - Sådan bruger du Kevin Murphy Hair.Ressort:

Påfør en smule i håndklædetørt eller tørt hår. Lad det selv tørre eller brug føntørren. Anvend voks eller hårlak til at fiksere frisuren for et varigt hold.

De lækre ingredienser:
 • Citrus Grandis (grapefrugt) ekstrakt indeholder høje niveauer af vitamin C og E, der giver gavnlig reparation af tørt, beskadiget hår.
 • Ascorbinsyre (C-vitamin) og Tocopherylacetat (E-vitamin) er fyldt med antioxidantfordele, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som er kendt for at ælde håret.
 • Glycerin er et genopbyggende og genopbyggende fugtighedsbevarende middel, der hjælper med at opretholde fugtniveauet i håret.
Kevins tip:

HAIR.RESORT er altid en go-to styler for mig på optagelser. Det er en del af vores TEXTURE-kur, virkelig fantastisk til hår, der er svært at style, og giver dig mulighed for at skabe fuld volumen og tekstur.

For at opnå det perfekte "tilfældige" strandhår-look skal du påføre det i fugtigt, næsten tørt hår og arbejde gennem rødderne, mellemlængderne og spidserne – og derefter føntørre det sidste tørt. Afslut med at klemme lidt mere HAIR.RESORT ind i håret for langvarigt hold.


Detajler:

WOW PRISER >>
227,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Vand (Aqua) (Eau), VP/VA Copolymer, Polysorbat 20, Panthenol, Citrus Paradisi (Grapefrugt) frugtekstrakt, Laminaria Digitata ekstrakt, Pelvetia Canaliculata ekstrakt, honning (Mel) (Miel), mælkesyre, glycerin, butylen Glykol, Propylenglycol, Propandiol, Quaternium-95, Hydroxyethylcellulose, Polysorbat 60, Acrylater/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glimmer, Tinoxid, Syntetisk Fluorphlogopite, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Sodiumhydrocinnate, Phoxy Disoxydium Phoxy , benzoesyre, dehydroeddikesyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat, kaliumhydroxid, duft (parfume), limonen, benzylalkohol, kumarin, benzylbenzoat, titandioxid (CI 77891), jernoxider (CI 77491)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.