- Everlasting Colour Rinse - 40 ml

Kevin Murphy - Everlasting Colour Rinse - 40 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Everlasting.Colour.Rinse Conditioner 40 ml

Everlasting.Colour.Rinse conditioner fra Kevin Murphy, er en farveforseglende balsam, der danner en beskyttende hinde omkring hårstrået, og dermed beskytter mod farvetab og miljømæssige stressfaktorer. pH-balancering hjælper med at skabe glans og forbedrer hårets tilstand i forhold til blødhed og fugt. Denne RINSE er en vægtløs conditioner, som ikke tynger håret, men bevarer det smidigt og luftigt.

Produktinformation og fordele:

 • Conditioner
 • Rejsestørrelse
 • Sur pH-balanceret balsam
 • Farveforsegling
 • Skaber glans, plejer og fugter
 • Beskytter mod hårdt vand og mineraler
 • Vægtløs
 • Sulfat, parabene og cruelty-free

Anvendelse, sådan bruger du Kevin Murphy Everlasting.Colour.Rinse:

Påfør conditioner i nyvasket hår, lad indvirke i 1-2 minutter og skyl. For at opnå optimale resultater bør produktet kombineres med de øvrige produkter fra EVERLASTING.COLOUR regimet.

De fordelagtige top ingredienser:

 • Hydrolyseret quinoa og risekstrakt er et kraftcenter af aminosyrer, der hjælper med at beskytte og forbedre farvefastholdelsen, samtidig med at de skaber glans, der hjælper med at nære håret fra rod til spids. Det hjælper også med at styrke for at forhindre skader og hjælpe med farvelåsning.
 • ILLUMINATE Complex forbedrer glans og blødhed og forbedrer farveægtheden, samtidig med at den beskytter mod stressfaktorer.
 • Inulin (cikorierodsekstrakt) er en multifunktionel ingrediens ekstraheret fra cikorierod. Denne naturlige præbiotiske fiber hjælper med at understøtte hovedbundens mikrobiom for forbedret hovedbunds sundhed og konditionerende og filtrende egenskaber.
 • CHROMATIC Complex er et hydrofobt filmdannende kompleks designet til at hjælpe hårfiberbeskyttelse og farvevaskeægthed ved at beskytte mod fugt og andre miljømæssige elementer såsom UV-stråling.
 • Det sure pH-system giver det optimale miljø for en farvelås ved at lukke neglebåndet efter hårfarve og respektere den naturlige pH i hovedbunden.

Detajler:

WOW PRISER >>
58,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Vand (Aqua) (Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristat, Nigella Sativa Frøolie*, Punica Granatum Frøolie, Hydrolyseret Risprotein G,, Dicollyalkohol, Isopropylalkohol Glykol, 1,2-hexandiol, phenylpropanol, cocamidopropylbetain, silikonekaternium-22, distearoylethylhydroxyethylmoniummethosulfat, polysilicone-19, inulin, dimethicon, cetylpalmitat, propylenglycoldicaprylat-61-triglycol-Pg-61-triglycerth-3-dicaprat, , Polyquaternium-22, Polyquaternium-37, Polyquaternium-55, Dinatrium EDTA, Phenoxyethanol, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Duft (parfume)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.