- Session Spray Flex - 400 ml

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 400 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Session.Spray Flex 400 ml

Session.Spray Flex er en letvægtshårlak, der skaber et naturligt, moderne og fleksibelt look. Den lækre hårlak fra Kevin Murphy sørger for, at du stadig kan køre en hånd gennem håret, uden at det klistrer sammen eller der opstår støvede flager på håret. Mærk hvordan der skabes et fleksibelt hold, som holder hele dagen lang.

Produktinformation og fordele:

  • Hårlak
  • Dryssefri
  • Fugtmodstand
  • Fleksibel hold
  • Letvægts konsistens
  • Hurtigttørrende
  • Fri for sulfater og parabener og cruelty-free
  • Vegansk
Anvendelse - Sådan bruger du Kevin Murphy Session.Spray Flex:

Ryst godt og spray jævnt på tørt hår, for at opnå hold til det look du har stylet.

Top ingredienser:
  • Memory Copolymerer bruges til selektivt at binde sig til områder af håret for at skabe et fleksibelt og langvarigt hold.
  • Der er også inkluderet en blanding af toppræsterende ekstrakter, kendt som en Elasticity Blend, som sammen hjælper med at styrke hårets elasticitet, glathed og fugt. De inkluderer olivenbladsekstrakt, druekerneekstrakt og grøn teekstrakt.
Kevins tip:

Fleksibel, vægtløs og aldrig skællende, denne hårdtarbejdende hårspray er den perfekte finish til dem, der søger et lettere, mere levende hold. Tilbyder de samme anti-fugtbevarende og antistatiske egenskaber som vores elskede SESSION.SPRAY, denne hurtigttørrende formel er en hurtig løsning til at sætte din frisure, mens den næsten ikke kan spores i håret. Det sidste trin for øjeblikkeligt fleksibelt hold og langvarig styling.


Detajler:

WOW PRISER >>
227,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alkohol Denat., Dimethylether, Vand (Aqua) (Eau), Polyurethan-14, Octylacrylamid/Acrylater/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Panthenol, Olea Europaea (oliven) bladekstrakt, Vitis Vinifera (Drue) Frøekstrakt, Le Camafellia. Ekstrakt, Pogostemon Cablin Oil, Glycerin, Lactamid MEA, PPG-12 Dimethicon, AMP-acrylater Copolymer, Triethylcitrat, Aminomethylpropanol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbinsyre, Benzoesyre, Duft (Parfume), Benzylbenzoat

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.