- Session Spray - 400 ml

Kevin Murphy - Session Spray - 400 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Session.Spray 400 ml

Kevin Murphy Session.Spray er en ultralet hårspray der giver et langvarigt og kraftigt hold - uden at det føles stift. Session.Spray beskytter håret, samtidig med at den tilfører glans og volumen. Derudover er den modstandsdygtig ved høj luftfugtighed, og kan anvendes af alle hårtyper og hårlængder.

Produktinformation og fordele:

 • Hårspray
 • Vægtløst, fast hold
 • Fugtbestandig
 • Designet med god holdehukommelse
 • Beriget med naturlige duftolier
 • Hjælper dig med at skabe endeløse styles, der holder
 • Velegnet til alle hårtyper
 • Fri for sulfater og parabener og cruelty-free
 • Vegansk
Anvendelse - Sådan bruger du Kevin Murphy Session.Spray:

Sprøjt en passende mængde cirka 16 cm fra håret, lad det tørre i få sekunder og herefter kan du style håret som ønsket. Spray en sidste gang for at sikre optimal hår.

Lækre ingredienser:

 • Hedera Helix (Ivy) Extract er kendt for at forsegle fugt for at hjælpe med at forhindre hårbrud og tilføje et sundt udseende, og hjælper også med at behandle og forhindre tørhed forårsaget af overeksponering for varme.
 • Citrus Recticulata (Tangerine) Peel Oil er fuld af god antioxidant og sprængfyldt med vitaminer og hjælper ikke kun med at beskytte mod stressfaktorer, dens dejlige duft hjælper også med at stimulere sanserne. Denne hårdtarbejdende æteriske olie hjælper også med at skabe intens glans.
Kevins tip:

Efter alt det hårde arbejde, du har lagt i at skabe en fantastisk frisure, vil du gerne sikre dig, at den bliver siddende. SESSION.SPRAY afslutter din styling, og holder den på plads, indtil du er klar til at børste den ud - den vil så let børstes væk, og efterlader ikke noget skællende.

En del af vores STYLE/CONTROL regime, SESSION.SPRAY indeholder specielle formharpikser, der hjælper håret med at bevare sin form og holde det på plads – de gør også håret mindre modtageligt for miljøets fugtighed.


Detajler:

WOW PRISER >>
227,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamid/Acrylater/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Tocopheryl Acetate, Hedera Helix (Ivy) Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Frøolie, Citrus Aurantium (Citrus Aurantium O, Citrus Aurantium) Mandarin) skrælolie, vand (akva) (Eau), phenyltrimethicon, PEG/PPG-17/18 dimethicon, triethylcitrat, ethylhexylmethoxycinnamat, duft (parfume), limonen, benzylbenzoat, citronellol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.