- Leave In Repair - 200 ml

Kevin Murphy - Leave In Repair - 200 ml
KAMPAGNE
INFO

Kevin Murphy Leave-In.Repair 200 ml

Leave.-in.Repair fra Kevin Murphy er en vægtløs leave-in conditioner, der revitaliserer porøst eller skadet hår. Samtidig modvirker den spaltede spidser og at håret knækker. LEAVE-IN.REPAIR reparerer håret, er plejende og genopbyggende, samt giver håret glans og styrke. Derudover er produktet varmebeskyttende og ideelt til alle hårtyper.

Produktinformation og fordele:

 • Leave-in målrettet reparationsbehandling
 • Hjælper med at genoprette, genopbygge og reparere beskadiget hår
 • Hjælper med at reducere hårbrud og styrker håret
 • Giver varmebeskyttelse op til 200°F / 93°C
 • Ideel til alle hårtyper
 • Fri for sulfater, parabener og cruelty-free
 • Vegansk

Sådan anvender du Kevin Murphy Leave-In.Repair:

Påføres i håndklædetørt hår, hvorefter du kan lade håret lufttørre eller føntørre håret, og style det som ønsket.

De lækre top ingredienser:
 • Hydrolyseret Keratin Protein, der er kendt for at hjælpe med at styrke og genopbygge håret, giver også fugt for at hjælpe med at genoprette hårets generelle glans.
 • Jojobafrøolie giver fugt og beroliger både hår og hovedbund.
 • En superfood rig på aminosyrer, Green Pea Protein leverer intens hydrering for at hjælpe med at nære og genopbygge håret.
 • Pakket med en overflod af antioxidanter og vitamingodhed er bambusekstrakt også en rig kilde til mineralnæring og en nøgleingrediens til at beskytte hårets integritet. Tilføjer en naturligt udseende glans og glans til håret.
 • Et kraftfuldt naturligt enzym, Papain er fra Papaya og er kendt for at hjælpe med at låse op og booste styrken af andre ingredienser, der arbejder for at binde fugt og forbedre hårets generelle elasticitet.
 • Pelargonium Graveolons (Geranium) Blomsterolie giver glans og håndterbarhed.
Kevins tip:

Hårfarveteknikker har ændret sig meget i løbet af de sidste par år, og håret har efter en farvebehandling en meget anden struktur, som gør det mere porøst. For at hjælpe med at bekæmpe skader og genoprette håret styrke har vi skabt LEAVE-IN.REPAIR – den ekstra fordel ved en leave-in-behandling er, at den fortsætter med at virke i op til 24 timer.

Fra første brug forbedrer LEAVE-IN.REPAIR den generelle tilstand og håndterbarhed af håret, og med fortsat brug, og som en del af vores REPAIR-kur, vil hårkvaliteten fortsætte med at forbedres over tid.


Detajler:

WOW PRISER >>
268,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Vand (Aqua) (Eau), Dimethicon, Capryl/Capric Triglycerid, Panthenol, Bambusa Vulgaris Blad/Stængelekstrakt, Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Pelargonium Graveolens Blomsterolie, Papain, Hydrolyseret Ærteprotein, Citrus Aurante (Orange) ) Skrælolie, Eugenia Caryophyllus (nellike) bladolie, Pogostemon Cablin Oil, Bromelain, Glycerin, Ubiquinone, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyseret Keratin, Isopropylalkohol, Propylenglycol, Behentrimonium Chloride, Isopropylen-Dicapylen-Gristat, PPG-dicaprylat/1-dicapylenglycol, 6, cetylalkohol, polyquaternium-37, natriumlaneth-40 maleat/styrensulfonat copolymer, ethylen/propylen/styren copolymer, butylen/ethylen/styren copolymer, BHT, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, chlorphenesin, sorbinsyre, benzoumsyrebatsyre, benzoumsyre, Citronsyre, Natriumhydroxid, Duft (Parfum), Limonene, Eugenol, Kanel, Citronellol, Geraniol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.