Issey Miyake Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Issey Miyake parfume giver dig en duftoplevelse ud over det sædvanlige - og tilføjer innovativ stil og elegance til enhver anledning! Det japanske parfume brand er verdenskendt for deres sanselige, stilrene dufte inspireret af japansk natur. Dufte, der har sat deres unikke præg på hele parfumeverdenen. Og så er brandet også vidt beundret for deres smukke og stringente design. Issey Miyake har en alsidig palette af parfumer og dufte, til både kvinder og mænd, og til enhver smag. Prøv fx deres kendte signaturduft L'Eau D'Issey Eau de Toilette eller Eau de Parfum, to bestseller parfume til mænd og kvinder, eller serier som Pleats Please, Wood Wood, Vetiver, Issey florale og meget mere. Gå på opdagelse i alle vores underskønne Issey Miyake parfumer, og forelsk dig i de himmelske dufte! Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Issey Miyake parfume - en duft af Japan!

Japanske Issey Miyake har i flere årtier skabt fantastiske og ikoniske dufter til kvinder og mænd verden over. Brandet arbejder med nogle helt unikke duftnoter, som har deres inspirationskilde i Japans natur og symbolske univers. Således har Issey Miyake igennem årene kreeret de skønneste parfumer inspireret af blandt andet månen, lotusblomsten og vand. Og den japanske æstetik går ligeledes igen i deres vidunderlige designs.

“Design is not for philosophy - it's for life”

Issey Miyake er ikke kun kendt for deres parfumer - de er også et eksklusivt modebrand. Og deres elegante parfumeflasker bærer i høj grad præg af den unikke sans for design. Brandet lægger vægt på en smuk, stilren og minimalistisk æstetik, og på design, som er funktionel i hverdagen - både hvad angår deres parfumeflasker og deres tøjkollektioner. Som grundlæggeren, Issey Miyake, selv udtrykte det: “Design is not for philosophy - it's for life”.

Klassisk og avantgarde på samme tid!

Det originale brand er - både når det gælder duft og design - beundret for deres evne til at kombinere det klassiske med det avantgarde, i en fuldendt harmonisk symfoni. Derfor er Issey Miyake simpelthen bare indbegrebet af innovativ luksus! Og derfor er Issey Miyake parfume også helt ideel til mænd og kvinder, der ønsker en duft, der er stilsikker og cutting edge på samme tid. Forelsk dig fx i den stilfulde herreparfume Nuit D’Issey Pour Hommes eller den vidunderlige L'eau d'Issey Premiére Fleur til kvinder. Prøv også de unikke sanseoplevelser fra de populære Issey Miyake parfumer A scent by Issey, Bleu de Issey, Pleats Please, Fusion D’Issey Pour Hommes og mange flere. Som en kæmpe fordel laver Issey Miyake også tilhørende deodoranter til flere af deres dufte! Og det er jo skønt, når både parfume og deodorant hænger fuldendt sammen.

De bedste priser på Issey Miyake parfume!

Udforsk det unikke parfumeunivers fra Issey Miyake her hos os, og find de skønneste dufte fra mærket til den bedste pris! Hos Billigparfume.dk går vi nemlig op i at sikre dig det største udvalg af skønne parfume til markedets absolut bedste priser!

Derfor finder du nemt og hurtigt de allerbedste tilbud på lækre Issey Miyake produkter hos os! Så tag på eventyr i de fantastiske dufte, og find din nye yndlings Issey Miyake parfume billigt her i dag!