Top Ingredienser - Castor Oil

Castorolie, som også er kendt som Ricinusolie eller Amerikansk olie, er en universal-olie med et væld af fantastiske egenskaber. Castor Oil er beriget med sunde fedtsyrer og vitaminer. Olien bruger til bla. hudpleje, hårpleje, massage og ikke mindst - den helt fantastiske effekt den har på dine øjenvipper, når du søger et alternativ til gode lash- og vippeserum. Castorolien har en fugtgivende, plejende og nærende virkning. Den genopbygger og virker reparerede. Køb Castor Oil til skønne priser hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Castor Oil som serum til vippe- og bryn:

Mange anvender castor oil som et godt og prisvenligt alternativ til vippeserum. Og det virker! Ricinusolie er blevet anvendt i mange år, som et effektiv produkt når du ønsker pleje og vækst af vipper og bryn. Olien indeholder nemlig mineraler, E-vitamin og essentielle omega-6 fedtsyrer, der alle er med til at nære og pleje din øjenbryn og vipper. Castor Oil er uden tvivl et godt alternativ eller supplement til din lash- eller brow conditioner, når du ønsker lange og smukke vipper og bryn.

Castor Oil til hudpleje:

De mange naturlige olier, vitaminer og essentille fedtsyrer, gør også Ricinusolie velegnet i din daglige hudpleje. Den kan bruges på hele kroppen og giver huden masser af fugt og pleje. Brug den også gerne til massage

Castolie til hårpleje:

Som beskrevet, indeholder olien naturlige og økologiske ingredienser med plejende, nærende og fugtgivende virkning. Det er også noget dit hår vil elske. Mange anvender derfor også Castorolien, som en hårkur og pleje til hovedbunden. Den er med til at fugte og pleje. Brug den som hårkur og lade den virke i mindst 30 minutter. Lader du den sidde natten over, opnår du størst effekt. Husk at vaske håret grundigt efter brug.

Om Castolien:

Olien er naturlig og økologisk og fremstillet ved koldpresning af økologiske frø fra planten Ricinus (Ricinus communis). Olien er fri for skadelige stoffer som bla. konserveringsmidler og parfume.

Find vores udvalg af Castor-olie hos BilligParfume.dk - Dansk e-mærket shop - Altid gode priser