- Castor Oil - 100 ml

Australian Bodycare Castor Oil 100 ml

Castor Oil fra Australian Bodycare. En Multiolie med et hav af fantastiske egenskaber og anvendelsesmuligheder. Castor oli er også kendt som Ricinusolie eller Amerikansk Olie.

Castorolien er tilsat den naturlige australske Tea Tree Oil, som er kendt for at holde huden sund og i balance. Tea Tree Oil modvirker bl.a. kløe og anden hudirritation, og det er ideelt, hvis du vil anvende multiolien til tør hud.

Castor Oil med Tea Tree Oil er det oplagte valg til tør hud, slidte spidser og kløende hovedbund, pleje af øjenbryn og øjenvipper samt til tørre negle og neglebånd.

Castor Oil anvendes især ofte til bryn og vipper grundet det naturlige indhold af Ricinolsyre, som er en fedtsyre. Den sikrer, at bryn og øjenvipper holder sig bløde og smidige, så slid og knæk reduceres.

Ricinusolie er en kraftig og tyktflydende olie, som virker blødgørende på tørt hår eller irriteret hovedbund. Den er derfor god som hårkur. Multiolien kan bruges i både hår og hovedbund og får det til igen at fremstå sundt, glansfuldt og velplejet.

Grundet den unikke fedtsyresammensætning er olien også ideel til tør hud, da den langsomt optages i huden og dermed holder den beskyttet og fugtet i lang tid.

Castor Oil tilsat Tea Tree Oil er dermatologisk testet og kan bruges af alle hudtyper.

Produktinformation:

Fakta:

  • Castor Oil
  • Unik multiolie med et hav af gode egenskaber.
  • 50 ml
  • Beriget med Tea Tree Oil

Top Ingredienser:
Detajler:

WOW PRISER >>
99,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Hydrogenated Ethylhexyl Olivate Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Linoleic Acid Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil Tocopherol Linolenic Acid Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.