Top Ingredienser - Tea Tree Oil

Kender du Tea Tree Oil, og dets fantastiske egenskaber? Tea Tree Olie er et naturprodukt med utrolige helbredende egenskaber. Tea Tree Oil er super populær på grund af den naturlige olies, antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Olien har i mange år været brugt til både hudpleje, akne, intimpleje og til pleje af hår- og hovedbundsproblemer. Find de bedste plejeprodukter med Tea Tree Oil hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad er Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil, er et naturprodukt med utrolige helbredende egenskaber. Tea Tree Olien, er super populær på grund af den naturlige olies, antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber.

Værd at vide om Tea Tree Olien:

  • Tea Tree olie kommer fra melaleuca alternifolia træet, som vokser i Australien.
  • Tea Tree olie er blevet brugt i århundreder afde australske Aboriginals pga. de helbredende egenskaber.
  • Tea Tree olie har antiseptiske, anti-inflammatoriske, antivirale og antimikrobielle egenskaber.
  • Tea Tree olie har vist sig at være effektiv til bekæmpelse af bakterier, svamp, vira og andre uønskede mikroorganismer.
  • Tea Tree olie er en effektiv behandling mod uren hud, bumser, fugtighedsløshed, akne og andre hudlidelser.
  • Tea Tree olie har også vist sig at være effektiv til at lindre symptomer på hovedbundsproblemer såsom seborrheisk dermatitis, skæl og kløe.
  • Tea Tree olie kan også anvendes til aromaterapi og massage, da det har en beroligende effekt og kan lindre muskelsmerter.

Kan man bruge Tea Tree Oil til intimpleje?

Ja, Tea Tree olie er et glimrende middel til intimpleje. Det har antibakterielle og anti-fungale egenskaber, der hjælper med at bekæmpe infektioner og lindre irritation. Tea Tree Olien har desuden en beroligende virkning, der hjælper med at reducere ømhed og kløe. Du skal dog ikke bruge den 100% rene tea tree oil til de intime områder, men i stedet finde nogle af de lidt mildere produkter, beregnet til pleje af de intime områder.

Er Tea Tree Oil godt til hårpleje?

Tea Tree Olien virker som en naturlig kur mod forskellige hudlidelser såsom psoriasis, eksem og hovedbundsproblemer. Olien kan også hjælpe med at nære pg pleje både, håret og din hovedbund. Det kan derfor også anbefales til hårpleje.

Et godt tip:
Tilsæt et par dråber af den rene Tea Tree Oil i din shampoo eller baslsam, og masser det direkte ind i håret og hovedbunden. Olien vil hjælpe med at nære og berolige håret og hovedbunden, så det bliver sundt og glansfuldt! Mange mærker laver dog også færdigblandede hårprodukter, hvor Tea Tree olien allerede er tilsat, hvis du ikke ønsker selv at blande.

Tea Tree olie er det perfekte plejeprodukt, hvis du leder efter en naturlig løsning til din daglige hudpleje, intimpleje, fodpleje eller hårpleje og hovedbundspleje.
Hårprodukter med Tea Tree Oil har også en gavnlig effekt ved bekæmpelse af lus, bla. kan Anti-Lice shampoo fra Australian BodyCare anbefales til både voksne og børn.

Hos BilligParfume.dk, finder du et bred udvalg online, af lækre produkter med Tea Tree Oil som top ingrediens eller den rene olie. Hvad enten du leder efter plejeprodukter til akne, almindelig hudpleje, eller et af de maneg hårprodukter med plejende egenskaber.