Serie - Clinique Parfume og dufte

Få en skøn signaturduft med parfume fra Clinique. Dufte der aldrig går af mode. Vidste du at den første parfume fra Clinique var Aromatics Elixir Eau de Parfum? Duften blev skabt i 1971 og kan den dag i dag, stadig købes online. Endnu en bestseller kom til linjen, nemlig Clinique Happy, duften af glæde, der både findes til kvinder og mænd. Clinique er skabet af Estee Lauder mærket, og specielt Happy og Aromatics Elixir, bære toppen af deres mest solgte (og elskede) Clinique dufte. Find hele udvalget af Clinique parfume hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad dufter Clinique Happy af?

Happy er en virkelig skøn duft, feminin og som navnet indikerer - en glad duft. Happy åbner med en top af forfriskende æble, blommer og bergamotte. I hjertet finder du florale akkorder fra rose, lilje, fresia og orkide. Duften afrundes på en var, bund med sensuel amber (rav) og moskus. Clinique lancerede dameparfumen Happy i 1997, og den har taget mange hjerter og næser med storm. En frisk og blomstrende duft, som er god til alle aldre og til både hverdag og aftenbrug.

Kan man stadig købe Clinique Happy?

Ja det kan du tro. Det er ikke længere alle fysiske butikker der forhandler Clinique Happy duften. Men online hos BilligParfume.dk, fører vi hele udvalget af Happy parfumerne, både dameduften Happy Eau de Parfum og herreduften Happy Cologne (Eau de Toilette)

Kan parfume gøre dig glad?

Ja! Det kan den faktisk, ikke kun Happy duften, men specielt de parfumer der indeholder friske og citrus duft-akkorder, siges at skulle give en frisk, glad og mere positiv start på dagen.