Clinique Parfume & Beauty

Clinique er kendt for deres hudplejeprodukter, som alle er 100 % uparfumerede, allergitestet og udviklet af hudlæger, samt deres makeup serier. Men Clinique er også blevet kendt for deres skønne parfumeserier til både mænd og kvinder hvor Happy duften er en klar bestseller. Se hele vores udvalg af Clinique dufte her. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Happy duften er deres mest sælgende duft til kvinder. Den har et blødt og sensuel strejf kombineret med en duft af hawaiiblomst. Happy parfumen henvender sig til de kvinder der går op i velvære og kvalitet. Til mændene har Clinique Happy for Men virkelig fået stor succes, blandt andet på grund af den kølige og frisk duft, der har et strejf af citrus.

Vi har samlet et stort og lækkert udvalg af Clinique parfumer her på siden. Lad dig inspirere og find den Clinique parfume eller creme, som passer bedst til dit behov. Serien af parfumer fra Clinique har eksisteret siden 1968 og er en udspringer fra Estée Lauder koncernen. Deres første duft til kvinder blev lanceret i 1971, Clinique Aromatics Elixir.