- Nail Hardener - 11 ml

IDUN Minerals Nail Hardener 111 ml

IDUN Minerals Nail Hardener gør dine negle mere resistente og forebygger at neglene knækker og splitter. Denne forstærker skaber en transparent beskyttende film på overfladen af neglene, der styrker dem. Beskyttelsen gør det lettere, at opnå lange og sunde negle.

Hvis du har tildens til at dine negle knækker, føles skørre og tynde eller er skadede, er Nail Hardner for dig. Det kan være svært at stoppe neglene i at splitte, derfor kan ekstra beskyttelse være nødvendigt. Nail Hardner er en effektiv, beskyttende neglelak, der gør dine negle mere modstandsdygtige.

Anvendelse:

Brug IDUN Nail Hardener på rene negle. Påfør herefter 1 eller 2 gange om ugen, ved at fjerne og gen-påføre to lag. For bedste resultat, anvend også IDUN Minerals Nail Oil. Alle IDUN Minerals negleprodukter er fremstillet med en ‘5-free formel’, hvilket betyder at de er fri for flere potentielt skadelige stoffer, der ellers ofte finders i neglelak.

  • Neglehærder
  • 11 ml
  • Beskytter og gør dine negle modstandsdygtige

SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 79,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
71,10
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.