Eau de Parfum Dufte hos BilligParfume.dk

Smag lige lidt på det. Eller rettere sagt: Duft lidt til det. Ordene i sig selv har en eksklusiv og lækker klang, og det er faktisk temmelig rammende for netop eau de parfum. Denne type duft er nemlig den reneste og mest kraftige dufttype, du kan støve op. En sådan indeholder op imod 30 % rene duftolier, og du får derfor et parfume produkt, som kan sikre dig, at du er velduftende i helt op til 8-10 timer ad gangen. Her nedenfor finder du vores brede sortiment af EDP dufte med en høj koncentration af duftolier, så gå endelig på opdagelse, hvis du vil dufte dejligt hver eneste dag. I udvalget finder du både sødmefulde og intense dufte, varme, woody og orientalske dufte, friske og sporty dufte, blomster-parfumer, samt mere lette og friske parfumer. Der er dufte til både mænd og kvinder, og der er dufte fra over 200 eksklusive parfume mærker. Kort sagt er der en Eau de Parfum, for enhver duftesans. Duft dejligt hver dag.

Filters

Brands
Vis alle 1156
Adidas 1
Azzaro 6
Carven 3
Chanel 3
Chloe 27
CLEAN 17
Coach 9
Diesel 7
DKNY 13
Escada 10
Fila 1
Gres 3
Gucci 21
Hermes 5
JOOP 1
Kenzo 14
Kids 1
Lancome 21
Lanvin 13
Loreal 1
Nuxe 2
Police 1
Prada 18
Rochas 7
Sensai 1
Sisley 6
Tocca 1
Versace 24
Side
Side

Hvorfor vælge Eau de Parfum? (EDP)

Man kan ikke komme udenom, at en Eau de Parfum er en lidt dyrere løsning end Eau de Toilette, som er Eau de Parfums ”lillebror”. Det skyldes, at der i eau de parfum er et højere indhold af koncentrerede duftolier, end der er i eau de toilette. Imens eau de toilette – eller EDT – kan være en ganske glimrende løsning til især hverdagsbrug, er eau de parfum et bedre valg, hvis du vil have en duft, der virkelig kan holde længe. Med en sådan er du velduftende i op til 8 timer, og er du ofte hjemmefra i mange timer i streg, er eau de parfum derfor typisk et godt valg. Udover at eau de parfum gør, at du dufter som en drøm i mange timer i streg, er det typisk heller ikke nødvendigt at bruge særligt meget af denne type duft ad gangen. Hvor du måske indimellem kan opleve, at du skal bruge mange sprøjt af en billig EDT, kan du nøjes med ganske få velduftende sprøjt af en eau de parfum. Derfor kan du også forvente, at den kan holde i lang tid. Selvom det er en dyrere løsning, kan det derfor sagtens være en økonomisk løsning i det lange løb.

Find den perfekte duft i vores brede sortiment

Vi mennesker bruger vores duftesans meget mere, end vi måske umiddelbart går og tror. Faktisk spiller vores individuelle dufte eksempelvis en stor rolle, når vi vælger partnere. Den rette duft er altså ikke at kimse ad, og selvom det måske lyder fjollet, kan du godt regne med, at andre mennesker helt underbevidst danner sig et indtryk af dig ud fra din duft. Angstprovokerende? Måske lidt. Heldigvis kan du her på siden finde massevis af lækre dufte, som uden tvivl vil være til glæde for både dig og dem, du møder på din vej. Så er der da lidt større sandsynlighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Udover at vi bedømmer andre mennesker ud fra deres duft, gælder det også, at vi forbinder dem med deres særlige duft. Du har uden tvivl også prøvet at få en snert af en særlig duft ind i næseborene, hvorefter du straks kommer til at tænke på ham eller hende, der altid går med denne særlige parfume. Vi forbinder os selv og hinanden med vores særprægede dufte, det er ikke til at komme udenom. Derfor kan det også godt betale sig at gøre noget ud af at finde frem til den helt perfekte duft, som matcher din personlighed og udstråler lige akkurat dét, du gerne vil udstråle.

Blomster, citrus, kanel, vaskepulver – you name it

Nej, det er ikke en indkøbsliste. Det er derimod et bud på nogle af de mange forskellige duftnoter, der kan indgå i en eau de parfum. Der er stort set ikke grænser for, hvad der er blevet eksperimenteret med i parfumeverdenen igennem årene, og hvad end der får netop din duftesans til at sprudle af glæde, kan du derfor også finde en eau de parfum, som er helt perfekt for dig. Du finder her på siden eau de parfum til mænd såvel som til kvinder, og der er med garanti noget for enhver smag i udvalget. Du kan desuden også finde lækre unisexdufte i sortimentet – se dem her. Til hverdag er der mange, der foretrækker en relativt mild og gerne lidt frisk duft. Det kunne eksempelvis være en med en snert af citrus eller af dugfriske blomster. Når der er større arrangementer eller dates på programmet, ønsker mange at sprøjte sig med lidt kraftigere og mere særpræget duftevand. Her er det typisk de lidt tungere, sødere og mere sensuelle dufte, der bliver hevet frem fra toiletskabet. Hvad end du er på udkig efter en hverdagsparfume eller en duft, der er perfekt, når mørket falder på, kan du finde den rette eau de parfum her hos os. Tag derudover også gerne et kig på vores udvalg af deodoranter til kvinder og til mænd, hvis det er hverdagsduften, der skal på plads.

Billige dufte finder du hos BilligParfume.dk

Det ligger lidt i navnet. Hos billigparfume.dk har vi et mål om at kunne tilbyde dig lækre parfumer og dufte til endnu lækrere priser. Vi forhandler alle de kendte og elskede brands, og kvaliteten er derfor altid i top. Samtidig er priserne i bund, således at det bliver nemt for dig at komme til at dufte lige, som du gerne vil. Tilmed giver de gode priser dig mulighed for at investere i lidt forskellige dufte, således at du har noget til enhver anledning. Vores udgangspunkt har altid været dufte, og herunder eau de parfum, men du kan derudover også finde massevis af hårprodukter samt makeup og diverse andre skønhedsprodukter i sortimentet. Vil du gerne bare blive den absolut bedste, mest velduftende og lækreste version af dig selv? Jamen, så er du simpelthen landet det helt rette sted. Velkommen til vores univers.