- Asad Eau de Parfum - 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes - Asad Eau de Parfum - 100 ml - Edp
50% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lattafa Perfumes Asad Eau de Parfum 100 ml (EDP)

Asad fra Lattafa er en maskulin duft, der blander den sødmefulde elegance med varme og intensitiet. En duft der understreger din personlighed og efterlader et uforglemmeligt duftspor.

Duftguide:

Asad fra Lattafa Perfumes kan anbefales til dig der elsker dufte som bla. Gisada Ambassador Intense og Dior Sauvage Elixir.

Duftnoter:
  • Topnoter: Ananas, tobacco, peber
  • Hjertenoter: Iris, kaffe, patchouli
  • Bundnoter: Amber, træakkorder, labdanum, amber, benzoin

Duft Tip: Ved du hvad Labdanum er? Labdanum er en duftnote der opleves i mange varme og orientalske dufte hvor duftakkorden opleves intens og varm som bla. amber og læderakkorder. Du kan læse meget mere om duftnoter her

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 100 ml
  • Lanceringsår: 2021
  • Varm og forførende amber duft

Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Duften minder om:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 500,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
248,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 4-8 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 12 Marts 2024 - skrev
Lattafa har gjort det igen. Der er absolut ingen tvivl om at dette er en klon af Dior Sauvage Elixir. Forskellen på Dior Sauvage, og Dior Sauvage Elixir, er at den originale er lidt nedtonet, samtidig med at være lidt mere afrundet, hvor elixiren er meget kraftigere, krydderierne kradser næsten lidt i næsen.. Lattafa har virkelig gjort et godt stykke arbejde med asad. Den er næsten identisk med elixiren, dog har den en svag undertone af noget chokolade lige når man påfører den. Dog forsvinder den undertone efter cirka 5 minutter, hvorefter den virkelig dufter ligesom sauvage elixir. Jeg tvivler på at der er nogle som vil være i stand til at dufte forskellen, hvis man går forbi dem ude på gaden.. I forhold til hvor lang tid duften bliver på huden, og hvor meget duftspor man efterlader, virker den her til at være som elixiren.. så 8+ timer på huden, og kraftigt duftspor.. Sådan en flaske her, holder nok i nogle år, eftersom alt over 2 sprays er for voldsomt.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), WATER (AQUA), CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, CITRAL.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.