Serie - SJP Lovely - Parfume fra Sarah Jessica Parker

Saraha Jessica Parkers bestseller parfume, Lovely Eau de Parfum. En duft der har bragt stor succes blandt piger og kvinder i alle aldre. Lovely duften fra SJP, er inspireret af hendes lidenskab og passion for det romatiske og unikke, der at skave layering parfume, hvor du får din egen unikke duft og signatur. Lovely er en skøn delikat parfume, tidløs vil nogen sige. Du får en sensuel musky og let pudret fornemmelse sammen det smukke blomstrende og det varme fra udsøgte woody trænoter. Lovely er en af de parfumer, der er skabt til at imponere, hvad enten du bruger den som parfume til hverdag eller showstopper til fest. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvilke duftnoter finder du i Sarah Jessica Parkers Lovely Parfume?

De lækre, sensuelle og forførende, er det korte svar. Den er simpelthen et duft værd, hvis du ikke allerede har prøvet den fantastiske parfume. I åbningen af duften får du frisk mandarin, lavendel martini, bergamotte og palisandertræ. Mellemnoterne, eller hjertet om man vil, byder på sprudlende orkide, patchouli og Narcissus. Lovely afrundes på en base hvor du får alt det varme fra trænoter, rav og moskus.

Lovely by Sarah Jessica Parker findes i 30, 50,100 og 200 ml Eau de Parfum. Du kan finde hele udvalget af Sarah Jessica Parkers parfumer, og købe hos BilligParfume.dk. Vi er en dansk webshop med alle de kendte og originale mærker. Vi sender pakker til dig, hver dag - fra vores lager i Esbjerg.