Serie - Boss Bottled - Parfume & Dufte

Boss Bottled. Bare navnet emmer af velkendt elegance. Den maskuline og lækre herreduft fra Hugo Boss har sat sit spor i parfumeverdenen som en af de mest solgte klassiske dufte til mænd. Og det er bestemt ikke uden grund. Med Bottled serien, har Hugo Boss formået en tidsløs klassisk duft, hvor målgruppen spænder så bredt, at den kan bruges til enhver lejlighed, til hverdag og til en festlig aften. Den er elsker af drenge og mænd i alle aldre - Selv kvinder elsker den maskuline duft på manden der bærer Boss Bottled. Vi stiftede først bekendtskab med Boss Bottled i 1998, da den første duft blev skabt. Lanceret som en frisk, ren og maskulin herreduft med en varm woody bund. Boss Bottled åbner med friske duftnoter af citrus, lime, frisk æble og sød blomme. Hjertet omfavner duften med kanel, mahogni og nellike. I bunden dannes den varme duft af sandel- og cedertræ, cremet vanilje, maskulin vetiver og oliventræ. Bottled kommer i den velkendte sølv og klare glas flakon.

Med den første store succes, var basen lagt til at tilføre flere dufte til Boss Bottled serien, blandt andet også den oprindelige Boss Bottled i en mere intens Eau de Parfum udgave. Siden 1998 har serien vokset sig stor med endnu flere bestseller parfumer, som Bottled Night, Bottled Tonic, United, Unlimited, Absolute, Bottled Intense, Bottled Infinite, den eksklusive Bottled Oud og Saffron samt flere limited editons.

Alle Boss Bottled duftene, findes i flere varianter og størrelser. Typisk finder du parfumerne i 30, 50, 100 og 200 ml Eau de Toilette og Eau de Parfum udgaver. Serien er også tilført tilhørende deodoranter, aftershave, kropsplejeprodukter og eksklusive gaveæsker.

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...