- Bottled Parfum - 100 ml

Hugo Boss - Bottled Parfum - 100 ml
19% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Hugo Boss Bottled Parfum 100 ml

BOSS Bottled Parfum er essensen af den maskuline, selvsikre og viljestærke mand. Noterne er dybe, forførende og med et twist af friskhed i toppen. Den hidtil mest koncentrerede version af den legendariske BOSS Bottled duftserie, som er kendt og elsket verden over. BOSS Bottled Parfum åbner med en saftig friskhed fra mandarin og en mere krydret røget note af olibanum. I hjertet udvikler duften sig med mere dybe grønne skovnoter fra figentræ og orris rod, som blander sig perfekt med den sensuelle og varme base af læder og cedertræ.

Til at afspejle duftens intensitet er den traditionelle BOSS Bottled flakon designet i en mat sort farve, hætten har et elegant børstet finish, mens Hugo Boss står med guldbogstaver for at undstrege det stilsikre og elegante udtryk.

  • 100 ml
  • Parfum
  • Intens, woody, maskulin
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Mandarin, olibanum
  • Hjertenoter: Figentræ, orris
  • Bundnoter: Læder, cedertræ

Fun Fact: Lugtesansen er vores mest mindeværdige sans

Det er videnskabeligt bevist, at vi husker lugte og dufte, meget bedre end syn, lyde, smag og følelser. Utroligt nok, kan folk huske dufte med 65% nøjagtighed efter et år, mens visuel genkaldelse kun er 50/50 efter en fjerdedel af tiden. Så der er ikke noget at sige til, at parfumer kan skabe og frembringe nostalgi og skønne minder.


Dufttype:
Serie:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 985,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
795,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: Alcohol Denat.· Parfum/ Fragrance· Aqua/Water/Eau· Limonene· Linalool· Coumarin· Geraniol· Eugenol·Citral· 2- Octynoate de metilo.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.