- Greatest Extrait de Parfum - 100 ml - Edp

Ministry of Oud - Greatest Extrait de Parfum - 100 ml - Edp
57% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Ministry of Oud Greatest Extrait de Parfum 100 ml (EDP)

Varm, aromatisk og moderne Oud duft fra Ministry of Oud. Oud Greatest Extrait de Parfum, er en unisex duft, værdsat af både kvinder og mænd på grund af den elegante topnote muskta og nøddeduft, der mødes med topnoter safron og lavendel i en varm og eksotisk forening.

Duftguide:

Greatest Extrait de Parfum kan anbefales til dig, der elsker dufte som bla. Oud for Greatness by Initio Parfums Prives og Lattafa, Bade'e Al Oud Oud for Glory og Haltane fra Parfums de Marly

 

Duftnoter:
  • Topnoter: Safron, muskat, lavendel
  • Hjertenoter: Agartræ
  • Bundnoter: Patchouli, moskus

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 100 ml
  • Unisex
  • Varm, sofistikeret og spicy
  • Oud duft
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Ministry of Oud Greatest Extrait parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 450,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
195,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.