- Structure Repair Shampoo - 100 ml

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 100 ml
Din pris 95,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Maria Nila Structure Repair Shampoo, 100 ml Rejsestørrelse

Structure Repair Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo fra Maria Nila. Denne shampoo er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling.

  • Fri for parabener og sulfater.
  • 100 % Vegansk
    '

Sådan bruger du Maria Nila Shampoo
Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud. Brug herefter Palett Structure Repair Masque og eller Conditioner for bedste resultat.

STRUCTURE REPAIR serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber. Algerne beskytter også mod høje temperaturer, som følge af føntørring og glatning af håret. Bruger du STRUCTURE REPAIR får du et sundere og mere modtandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie svær at beskrive, men dufter helt fantastisk.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: