- Structure Repair Shampoo - 100 ml

Maria Nila Structure Repair Shampoo 100 ml

  • 100 ml
  • Travelsize
  • Shampoo
  • Til tørt, skadet og kemisk behandlet hår
  • 100 % vegan
  • Uden parabener og sulfater

Structure Repair Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo fra Maria Nila. Denne Shampoo er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

Structure Repair serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene, og på den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber. Bruger du Structure Repair får du et sundere og mere modstandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie skøn og blød med noter af rose, vanilje og jasmin. En sulfat- og parabenefri shampoo for skadet, tørt og kemisk behandlet hår, som tilfører fugtighed og styrker hårets struktur. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler

Sådan bruger du Maria Nila Shampoo:

Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud og processen gentages - vi anbefaler at du altid vasker håret to gange. Brug herefter Hårkur og / eller Conditioner for bedste resultat.


SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
105,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.