- Structure Repair Conditioner - 100 ml

Maria Nila - Structure Repair Conditioner - 100 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Structure Repair Conditioner 100 ml

  • 100 ml
  • Travelsize
  • Conditioner
  • Til tørt, skadet og kemisk behandlet hår
  • 100 % Vegansk
  • Sulfat- & Parabenefri

Structure Repair Conditioner er en fugtgivende og plejende balsam fra Maria Nila. Denne conditioner er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

Structure Repair serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber. Bruger du Structure Repair får du et sundere og mere modstandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie skøn og blød med noter af rose, vanilje og jasmin. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler. Samtidig er Structure Repair både sulfat- og parabenefri, 100% vegansk og i klimakompenseret emballage.

Sådan bruger du Maria Nila Conditioner:

Start med at vaske dit hår i din favorit Maria Nila Shampoo 2 gange - for optimal effekt vælg en shampoo og conditioner i samme serie. Brug eventuel en hårmaske, hvis dit hår trænger til ekstra pleje, vi anbefaler 1 gang ugentligt. Herefter tager du din Maria Nila Conditioner i vådt nyvasket hår, lader den sidde i et par minutter og skyller den derefter ud.


Sådan reder du dit hår mest skånsomt og smertefrit ✓

Hvis du har tendens til filtret hår efter bad, kan du med fordel tage din yndlings Wet Brush med ind i badet og rede dit hår igennem mens du har conditioner i, og først derefter skylle den ud. På den måde skåner du dit hår, og gør det meget nemmere at rede igennem bagefter.


Serie:
Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
105,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.