- Luminous Colour Conditioner - 100 ml

Maria Nila - Luminous Colour Conditioner - 100 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 100 ml

  • 100 ml
  • Conditioner
  • Travelsize
  • Farvebevarende
  • Til farvet hår
  • 100% vegan
  • Sulfat- & parabenefri

Maria Nilas Luminous Colour er en farvebevarende serie, der med ingredienser som granatæbleekstrakt og Color Guard Complex beskytter din hårfarve, og risikoen for farvetab forårsaget af vask, styling, UV-stråling og frie radikaler reduceres. Luminous Colour Conditioner styrker og plejer håret, samtidig med det tilfører en smuk shine til både et farvet hår, men også naturlige hårfarver. Duften er en lækker frugtig blanding af æble, fersken og brombær, og de velduftende Maria Nila produkter kan bruges med god samvittighed, da de alle er veganske og med klimakompenseret emballage.

Sådan bruger du Maria Nila Conditioner:

Start med at vaske dit hår i din favorit Maria Nila Shampoo 2 gange - for optimal effekt vælg en shampoo og conditioner i samme serie. Brug eventuel en hårmaske, hvis dit hår trænger til ekstra pleje, vi anbefaler 1 gang ugentligt. Herefter tager du din Maria Nila Conditioner i vådt nyvasket hår, lader den sidde i et par minutter og skyller den derefter ud.


Sådan reder du dit hår mest skånsomt og smertefrit ✓

Hvis du har tendens til filtret hår efter bad, kan du med fordel tage din Wetbrush med ind i badet og rede dit hår igennem mens du har conditioner i, og først derefter skylle den ud. På den måde skåner du dit hår, og gør det meget nemmere at rede igennem bagefter.


Serie:
Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
105,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.