- Vanderbilt Sæt 100 ml Edt & Deodorant 150 ml

Gloria Vanderbilt - Vanderbilt Sæt 100 ml Edt & Deodorant 150 ml
74% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
WOW PRIS

Gloria Vanderbilt gavesæt

Gavesættet Gloria fra Vanderbilt indeholder den klassiske og feminine duft i Eau de Toilette med tilhørende deodorant. Gavesæt med Gloria Vanderbilt Eau de Toilette og deodorant er en perfekt gave til kvinden, der sætter pris på tidløs elegance og som ønsker at fremme sin feminine side.

Gloria Vanderbilt Eau de Toilette er en sofistikeret og unik duft, der starter med blide noter af blomster og frugt, og udvikler sig til en varm og sensuel base. Der følger deodorant med, som giver en følelse af friskhed hele dagen.

Det smukke gavesæt fra Vanderbilt med Gloria Eau de Toilette og Deodorant er en perfekt gave til en ganske særlig kvinde.

Duftguide:

Gloria Vanderbilt kan varmt anbefales til dig der elsker dufte som bla. Oscar de la Renta, Les Secrets de Sophie Guerlain

Duftnoter:
  • Topnoter: Aldehydes, ananas, appelsin, blossom, lavendel, green notes, bergamot
  • Hjertenoter: Nellike, tuberose, ylang-ylang, orris rod, jasmin, rose
  • Bundnoter: Vanilje, sandeltræ, kanel, opoponax, civet, moskus, vetiver

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • Deodorant
  • Klassisk og blomstret
Gloria Vanderbilt sættet indeholder:
  • 100 ml Eau de Toilette Spray (EDT)
  • 150 ml Deodorant
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Gloria Vanderbilt parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.

Anvendelse:

Sådan bruger du din deodorant:
Påfør din Gloria Vanderbilt deodorant i armhulerne. For det optimale resultat anbefales det at påføre deo på ren og tør hud.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 380,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
99,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.