- Q Eau de Parfum - 100 ml - Edp

Dolce & Gabbana - Q Eau de Parfum - 100 ml - Edp
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Dolce & Gabbana Q Eau de Parfum 100 ml (EDP)

Q by Dolce & Gabbana Eau de Parfum en magnestisk og passinoneret duft til den moderne kvinde, der ønsker at fremstå, som den powerfulde dronning hun er!

En åbning med friske noter af siciliansk citron og blodappelsin kombineret med de delikate nuancer af jasmin. I hjertet af Q by Dolce & Gabbana ligger den søde og sure note af kirsebær som forføres af cremet heliotrope. Bundens nuancer af cedertræ og blød moskus giver en dybde og intensitet til den smukke bukket af dufte.

  • 100 ml
  • Eau de Parfum (EDP)
  • Lanceret i 2023
  • Floral, fruity feminin

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter:Siciliansk citron, jasmin, blodappelsin
  • Hjertenoter: Kirsebær, heliotrope
  • Bundnoter: Musk, cedertræ

Fun Fact: Lugtesansen er vores mest mindeværdige sans

Det er videnskabeligt bevist, at vi husker lugte og dufte, meget bedre end syn, lyde, smag og følelser. Utroligt nok, kan folk huske dufte med 65% nøjagtighed efter et år, mens visuel genkaldelse kun er 50/50 efter en fjerdedel af tiden. Så der er ikke noget at sige til, at parfumer kan skabe og frembringe nostalgi og skønne minder.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Serie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 1.165,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
794,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL, ALCOHOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, EUGENOL, GERANIOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.