Hårstopp Hårfjerningscreme

HårStopp er milde og skånsomme hårfjerningscremer, med naturlige ingredienser og med klinisk dokumenteret effekt. Følger du HårStopp's enkle behandlingsprogram, kan du vinke farvel til den uønskede hårvækst, f.eks. på benene, på armene, i armhulerne og hvor du ellers ønsker at stoppe hårvæksten. HårStopp kan bruges uden gener og problemer og cremen føles frisk og fedter ikke.

Haarstopp haarfjerningscreme banner Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hår på hovedet

På hovedet er normalt 85% af hårene til enhver tid i vækst. Hvert hovedhår vokser i 2-6 år, før det går ind i en hvilefase på 3-4 måneder. Derefter løsnes håret og falder af. Et nyt hår vokser frem. Hovedhår vokser ca. 2 mm om ugen.

Hår ved øjenbryn

Her befinder blot 10% af hårene sig i vækstfasen. Hvert hår vokser i 4-8 uger. Derefter kommer hvilefasen, som varer 3 måneder. Hårene her vokser langsomt, blot ca. 1 mm om ugen. Før du påbegynder behandlingen med HårStopp, skal du plukke brynene til den ønskede form og derefter bruge HårStopp Ansigt til at fastholde formen.

Hår ved hagen

Her befinder 60% af hårene sig hele tiden i vækstfasen og håret vokser meget hurtigt, næsten 3 mm om ugen. Hvert hår kan vokse i 1 år, for så at gå ind i en hvilefase på 10 uger før det falder af.

Hår ved overlæben

Man regner med, at 55% af hårene altid befinder sig i vækstfasen. Hvert hår kan vokse i 16 uger, før det går ind i en 6-ugers hvilefase. Derefter falder det af.
Hvor hurtigt hårene på overlæben gror, varierer stærkt fra individ til individ og er også i høj grad aldersbetinget.

Hår ved armhulen

30% af hårene befinder sig i vækstfasen til enhver tid. De vokser i 16 uger og haren hvilefase på 12 uger. Hår under armene vokser ca. 2 mm om ugen.

Hår ved og på arme

20% af hårene er i vækst i ca. 13 uger. Hvilefasen er hele 18 uger. Hårene vokser ca. 2 mm om ugen.

Hår ved bikinilinjen

30% af hårene befinder sig i vækstfasen til enhver tid. Hårene har en vækstfase på flere måneder, før de går over i en hvilefase på nogle uger. Store, individuelle forskelle.

Hår på ben og lår

20% af hårene befinder sig til enhver tid i en vækstfase på 16 uger. Hvilefasen er hele 24 uger. Hårene vokser ca. 1,5 mm om ugen.