b.fresh - Hudpleje og deodoranter

b.fresh byder på en serie af skønne hudplejeprodukter som du vil elske - også prisen. Beriget med plejende og lækre naturlige ingredienser, de fineste navne og et design der matcher alle. I serien finder du også b.fresh deodoranter, aluminiumsfri deodoranter udviklet af det australske kult-brand b.tan rocks. Velduftende deosticks med plejende ingredienser, så du både plejer din hud, dufter skønt og holder svedlugten væk. Se vores udvalg af b.fresh produkter her. Hos BilligParfume.dk er vi dansk officiel forhandler af b.fresh. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

b.fresh - skøn, frisk hudpleje og deodoranter

b.fresh er en serie af skønne hudplejeprodukter og deodoranter, som du bare vil elske! Beriget med plejende og lækre, naturlige ingredienser, får du her hudpleje og deodoranter, der plejer og beskytter din hud intensivt - og sikrer dig en skøn og frisk duft hele dagen! b-fresh aluminiumsfri deodoranter og hudplejeprodukter er udviklet af det australske kult-brand b.tan, som er kendt for deres unikke tanning produkter. Hos b-tan er de eksperter i hudpleje, og med deres unikke b-fresh creme, serums og andre hudplejeprodukter er du derfor sikker på at få en lækker, nærende og beskyttende hudpleje. Hos BilligParfume.dk er vi dansk officiel forhandler af b.fresh og fører et stort udvalg af de skønne hudplejeprodukter og deodoranter. Se vores udvalg af b.fresh produkter, her!

Deodoranter til kvinder, mænd og teenagers - Velegnet til alle hudtyper

Naturens egen fugt-booster, hyaluronsyre - er en af nøgleingredienserne i de lækre nye unisex-deodoranter. Hyaluron er med til at fugte og holde på fugten i huden. Deodoranterne er desuden aluminiumsfri og PETA-ceritificeret vegan og indeholder naturlige plante og mineralbaserede ingredienser. Deodoranterne er derfor også velegnede til alle hudtyper, også den sarte hud.

b.fresh deo-serien er udviklet af det australske kult-brand b.tan og minetan som er frontløber med selvbruner og tanning-produkter, udviklet på naturlige ingredienser og DHA. Og alle sammen 100% veganske - akkurat som de har bragt videre til b.fresh serien med deodoranter til ham og hende.

Serien i samme ånd, navngivet med sjove navne som: Stop and smell the..., fresssssh AF!, Sweeter than..., Nutty about Coconut, Positive Vibes only osv.

En perfekt deodorant til teenagers og unge - Holder huden frisk

Deodoranterne kan også varmt anbefales til unge og teens, der med deres mere sarte hud, her får pleje, uden tilstoppede porer og holder huden frisk og svedlugten væk, uden aluminium og med naturlige ingredienser.

Vidste du dette om aluminium og deodoranter?

At aluminium i deodoranter kan være med til at forårsage hudirritationer, udslæt og inflammation? Du kan derfor med fordel forsøge at undgå de anti-perspirante ingredienser, Aluminiumklorhydrat og Aluminiumklorid i dine deodoranter.

b.Fresh - plejende hudplejeprodukter og deodoranter

Hudplejeprodukter og deodoranter fra b-fresh serien er super populære verden over på grund af deres nærende, plejende formularer og deres samtidigt overkommelige priser. Med cremer, lotions, serum og de mange andre hudplejeprodukter fra b-fresh serien, er du altid sikker på at få masser af skøn fugt, næring og beskyttelse til din hud. Ligeledes er deodoranterne fra b-fresh kendte for deres høje effektivitet og deres plejende, milde ingredienser, som beskytter huden. Og så har de endda også de friskeste og skønneste dufte, så du holder dig velduftende hele dagen lang. Det er det australske kult brand, b-tan, der står bag udviklingen af den populære b-fresh serie af lækre hudplejeprodukter og effektive deodoranter. Deres produkter har altid været super efterspurgte, da deres formularer på en og samme tid er super effektive, plejende, beskyttende og velduftende.

Nærende, veganske og effektive deodoranter

Deodoranter fra b.fresh serien er super effektive og holder dig frisk og velduftende under armene hele dagen - helt uden brug af aluminium, alkohol eller andre hudirriterende ingredienser. Her får du bare ren pleje og luksus til den sarte hud under armene. Deodoranterne fra b.fresh er kendte for deres plejende egenskaber, som tilfører din hud næring og modvirker den irritation, som nemt kan opstå i dette hudområde. Og så er deodoranterne tilmed helt veganske!

b-fresh deodoranter har de skønneste, aromatiske dufte, som altid holder hele dagen. Deodoranterne er kendte for deres unikke og optimistisk duftsammensætninger, som gør dem til en ren fornøjelse at bære. Blandt andet kan vi fremhæve b-fresh Stop And Smell The…, som har en skøn duft af friske roser, og som tilmed er beriget med fugtgivende Hyaloronsyre, der nærer din hud indefra. Er du på udkig efter en unisex deodorant, kan vi blandt andet fremhæve den lækre b.fresh Nutty Bout Coconut. Denne deo har en ren og frisk duft af kokos og vanilje, der er perfekt til både mænd og kvinder. Samtidigt forkæler den din hud med lækreste arganolie og jojobaolie, så din hud forbliver næret og sund.

Stort udvalg af b.fresh hudplejeprodukter hos BilligParfume.dk

b.fresh serien byder på et væld af skønne og nærende hudplejeprodukter, som forkæler og plejer din hud. Eksempelvis er de kendte for deres super lækre body serums, som giver din hud masser af effektiv næring og fugt. Prøv for eksempel b-fresh From Dull To Dewy Hydrating Body Serum, som forkæler din hud med det skønneste fugtboost og tilfører en lang række essentielle næringsstoffer, der giver huden en ungdommelig og sund glød. Vi kan også fremhæve den eksfolierende bodyserum Smooth AF Exfoliating Body Serum, som forfiner hudens struktur og giver den en smuk og ensartet overflade.

Her hos BilligParfume.dk finder du et stort udvalg af de skønne hudplejeproduker og deodoranter fra b.fresh serien til en super god pris. Find dit nye yndlings b.fresh produkt her i shoppen!