- In Shower For Men Hårfjerningscreme - 150 ml

Veet - In Shower For Men Hårfjerningscreme - 150 ml
41% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Veet In Shower For Men

Brug gelecremen i badet og fjern hår på de ønskede områder på kun 4 minutter. God til arme, ben, bryst og ryggen.

  • Hårfjerning til mænd
  • Holder din hud blød og glat i op til en uge.
  • God til alle hudtyper

Anvendelse - Sådan bruger du Veet in Shower Men:

Behandlingstid: Tager ca. mellem 4 og 6 minutter

Kun 5 trin: Inden du bruger dette produkt, skal du læse forholdsreglerne på pakken nøje.

  1. Før du går ind under bruseren, skal du bruge den bløde, farvede side af svampen til at påføre cremen jævnt på tør hud. Det skal ikke gnides ind. Sørg for, at det hår, du ønsker at fjerne, er helt dækket. Glem ikke at vaske resterende creme af hænderne.

  2. Vent mindst 2 minutter, før du træder ind i brusebadet.

  3. Nu kan du fortsætte med din normale brusebadsrutine. I de første 2 minutter under bruseren bør du prøve at undgå at få cremen direkte under vandstrålen, så den sidder længe nok på til at kunne virke. Det er normalt, at noget af cremen gradvist vaskes bort på dette tidspunkt.

  4. Når cremen har siddet på huden i 4 minutter, kan du bruge den hvide side af svampen til at fjerne cremen på et lille testområde. Hvis håret nemt kommer af, fjerner du resten. Hvis dit hår er mere genstridigt, kan du lade cremen sidde på i op til 2 minutter mere – men ikke længere, da du ikke bør have cremen siddende på din hud i mere end 6 minutter i alt. Til mere følsomme områder kan du bruge den bløde, farvede side af svampen til at fjerne cremen.

  5. Skyl huden grundigt med vand for at fjerne cremen helt og tør derefter huden. Skyl svampen, og tør den. Hold tuben lukket, når den ikke er i brug, for at sikre, at cremen holder sig effektiv.

TYPE:
SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 100,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
59,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ACRYLATES COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CI 77891, CALCIUM HYDROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, MAGNESIUM TRISILICATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PARFUM, POTASSIUM THIOGLYCOLATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM GLUCONATE, TALC, UREA, VP/HEXADECENE COPOLYMER

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.