- Olympea - 50 ml - Edp

Paco Rabanne - Olympea - 50 ml - Edp
15% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
WOW PRIS

Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum 50 ml (EDP)

Olympea Eau de Parfum, en signaturduft fra Paco Rabanne. Den strålende åbning af Olympea fortryller sanserne med friske noter af grøn mandarin og jasmin. En pulserende blanding af ingefærblomster og saltvanilje udvikler sig i hjertet af duften, der tilføjer et sensuelt og forførende udtryk. Olympea afrundes på en bund med dyb og varm ambra og cashmeran, der efterlader et uudsletteligt indtryk.

Flakonen til Olympea er et sandt mesterværk med sit elegante og stilfulde design. Inspireret af en antik krystal, kombinerer den bløde kurver og skarpe linjer i et unikt sammenspil. En gylden krans omkranser flakonens hals som en kroning af denne guddommelige duft.

Olympea er velegnet til både dag- og aftenbrug. Duften indkapsler essensen af en stærk og glamourøs kvinde, der ikke er bange for at vise sin magt. Tag kontrol, omgiv dig med mystik og vær uimodståelig med Olympea.

Paco Rabanne har i 2015 lanceret det kvindelige modstykke til deres populære herreduft Invictus.

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 50 ml
  • Lanceringsår: 2015
  • Sensuel, pulserende og forførende

Duftnoter:

  • Topnoter: Vand Jasmin, ingefærblomst, grøn mandarin
  • Hjertenoter: Saltet vanilje
  • Bundnoter: Ambergris, cashmere træ

Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 800,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
679,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.